CRVENA ZVEZDA PRESKOČILA PARTIZAN NA TABELI! Crveno-beli pobedom u Nišu iskoristili kiks večitog rivala!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superliga dobila novog lidera nakon mečeva večitih u 25. kolu.

CRVENA ZVEZDA PRESKOČILA PARTIZAN NA TABELI! Crveno-beli pobedom u Nišu iskoristili kiks večitog rivala!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde novi su lideri Superlige Srbije! Aktuelni šampion je u 25. kolu elitnog ranga savladao Radnički u Nišu sa 2:0 (1:0) i preuzeo čelo tabele od najljućeg rivala Partizana. Zvezda sada ima dva boda više!

Trijumfom na Čairu, crveno-beli su na najbolji mogući način iskoristili kiks crno-belih, koji su šokantno poraženi od Napretka iz Kruševca nešto ranije na stadionu u Humskoj (1:0). Pitanje pobednika rešeno je u prvom poluvremenu nakon što je Andrija Majdevac savladao sjajnog čuvara mreže domaćih Aleksandara Jovanovića u 31. minutu.

Strelac prvog gola za Crvenu zvezdu bio je Gelor Kanga u 34. minutu. Internacionalcu iz Gabona bio je to osmi put u tekućoj sezoni da se upisuje u strelce, a dodao je još sedam asistencija. Konačan rezultat postavio je miljenik navijača Aleksandar Katai pogotkom u 87. minutu.

U ostalim mečevima 25. runde elitnog fudbalskog ranga danas, fudbaleri Radničkog 1923 ubedljivo su pobedili ekipu Železničara iz Pančeva rezultatom 3:0. Strelci za tim iz srca Šumadije bili Vidosavljević u 68, Sahli u 78. i Zorić u 90. minutu meča odigranog na stadionu "Čika Dača".

U narednom kolu Superlige Srbije, Crvena zvezda će 17. marta na svom terenu ugostiti upravo kragujevački Radnički 1923.

Podsetimo, tim s Marakane je šest godina zaredom šampion države.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading