ZVEZDA NASTAVLJA PUT KA TITULI! Delije spektakularnom BAKLJADOM zovu NAVIJAČE na Marakanu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica protiv Radničkog 1923 se igra u nedelju od 16 časova.

ZVEZDA NASTAVLJA PUT KA TITULI! Delije spektakularnom BAKLJADOM zovu NAVIJAČE na Marakanu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju odbranu šampionske titule, a posle pobede nad Radničkim na Čairu (2:0), prvak Srbije u nedelju dočekuje Kragujevčane.

Duel protiv najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg toka Superlige Srbije biće još jedna velika provera za izabranike Vladana Milojevića, koji se remijem u 172. Večitom derbiju (2:2) i trijumfom u Nišu, zahvaljujući porazu Partizana od Napretka (0:1) u Humskoj, nakon dužeg vremena vratio na lidsersku poziciju.

Navijači crveno-belih su u velikoj meri ispunili tribine Čaira u potonjem okršaju, a očekuje se da stadion "Rajko Mitić" i protiv Radničkog 1923 bude dobro popunjen.

Delije su zbog toga, po tradiciji, najavile predstojeću utakmicu, spektakularnom bakljadom na Trgu Republike. Pogledajte kako je to izgledalo:

Crvena zvezda je trenutno prvoplasirana sa 62 boda, Partizan ima dva poena manje na drugoj poziciji, potom sledi TSC sa 50, dok je Radnički iz Kragujevca na četvrtom mestu sa 41 poenom.

Inače, Kragujevčani su hit ovog proleća i nanizali su sedam pobeda, uz maksimalnih 15 bodova ovog proleća.

U prvom delu sezone, crveno-beli su slavili na "Čika Dači" preokretom i rezultatom 4:3.  Golove za domaćina tada su dali Gluščević, Čineda i Zorić, dok su Zvezdi trijumf doneli dvostruki strelci Piter Olajinka i Mirko Ivanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading