DELIJE POZIVAJU NA MOBILIZACIJU! Dođite protiv Makabija, sever da bude pun u nedelju! Poznate cene karata!

Autor: M. M.

Sport

14.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška za crveno-bele u fudbalu i košarci.

DELIJE POZIVAJU NA MOBILIZACIJU! Dođite protiv Makabija, sever da bude pun u nedelju! Poznate cene karata!

Foto: Starsport

Delije

Navijači Crvene zvezde zadovoljni su nakon što su njihovi miljenici ponovo na čelu Superlige, ali ne planiraju da prestanu sa podrškom.

Naprotiv, žele da ih bude još više i na košarkaškim utakmicama. Prvi naredni meč crveno-beli s Kališa igraće protiv Makabija u Evroligi danas od 19 časova, a delije su se oglasile tim povodom.

- Igramo košarkašku utakmicu Evrolige protiv Makabija. Kup u Nišu je pokazao kakvu ekipu imamo i zato moramo da nastavimo da punimo dvoranu do kraja, imali ili ne šanše za veći domet u ovom takmičenju ove sezone! Moramo da pokažemo šta je vernost prema klubu. Svi u Arenu - stoji u saopštenju Delija.

Takođe, žele pun sever protiv Radničkog 1923 na Marakani u nedelju u Superligi. Iz kluba su pozvali "Sve na Sever", a oglasili su se i povodom prodaje karata za meč 26. kola.

- Kupovina karata na blagajnama Marakane će biti moguća u subotu – 16. marta od 11 sati do 16 časova, dok će u nedelju svi zainteresovani, koji žele da bodre izabranike Vladana Milojevića, ulaznice moći da obezbede od 10 časova pa sve do početka utakmice. Podsećamo da je izuzetno važno da na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca severna tribina bude ispunjena, kako bismo bili vetar u leđa prvotimcima Zvezde, pre svega sada kada je najpotrebnije, a zatim i do kraja prvenstva - poručuju s Marakane.

Cene karata su sledeće: 

Sever – 400 dinara

Istok – 500 dinara

Zapad – 700 dinara

Tribina „Siniša Mihajlović“ – 1.400 dinara 

VIP 1 – 6.500 dinara

VIP Galerija – 8.000 dinara  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading