PETAK I GUŽVE U BEOGRADU: Standardno kolaps na mostovima! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Vesti

15.03.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno se izdvojila gužva na Mostu na Adi u smeru ka centru grada.

PETAK I GUŽVE U BEOGRADU: Standardno kolaps na mostovima! (FOTO+VIDEO)

Foto: naxi.rs

Beograd, kao glavni grad Srbije, svakodnevno se suočava sa izazovima saobraćajnih gužvi, kako u jutarnjim tako i u popodnevnim časovima. Ove gužve često se javljaju na ključnim saobraćajnicama grada, poput Mostarske petlje, deonice puta kod Ade Ciganlije i Beograda na vodi, Kneza Miloša, Nemanjine, Beogradske, Bulevara Oslobođenja kod Slavije i Makenzijeve.

Današnje popodne izdvojilo se po gužvi na Mostu na Adi, posebno u smeru ka centru grada. Takođe, zapažena je gužva na mostu Gazela u smeru od Novog Beograda, kao i na auto-putu koji vodi ka Gazeli, sa posebnim naglaskom na Ulicu Jurija Gagarina na Novom Beogradu. Saobraćaj je takođe usporen i na Brankovom mostu u smeru ka gradu.

Ovakve gužve ne samo da utiču na vreme putovanja vozača, već i na ukupnu protočnost saobraćaja u glavnom gradu. Apeluje se na sve vozače da budu posebno pažljivi i oprezni tokom vožnje, kako bi se smanjio rizik od saobraćajnih incidenata.

Saobraćajne gužve u Beogradu su kompleksan problem koji zahteva sistematsko rešenje. U skladu sa tim, gradske vlasti kontinuirano rade na unapređenju saobraćajne infrastrukture, kao i na implementaciji novih rešenja koja bi doprinela smanjenju gužvi i poboljšanju protočnosti saobraćaja.

U međuvremenu, vozači se pozivaju da budu strpljivi i da pre putovanja provere aktuelnu saobraćajnu situaciju kako bi pravovremeno planirali svoje rute i izbegli najveće gužve.


Sa nadom da će se problem saobraćajnih gužvi ublažiti u budućnosti, Beograđani i posetioci grada i dalje se suočavaju sa izazovima svakodnevnog saobraćaja, koji zahteva oprez, strpljenje i prilagođavanje promenljivim uslovima na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading