KOLAPS NA AUTO-PUTU, MOSTARSKOJ PETLJI I U CENTRU GRADA! Danas se naoružajte strljenjem - u prestonici pravi haos! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic paralisao je nekoliko velikih saobraćajnica.

KOLAPS NA AUTO-PUTU, MOSTARSKOJ PETLJI I U CENTRU GRADA! Danas se naoružajte strljenjem - u prestonici pravi haos! (FOTO)

Foto: Google maps

Ovog jutra je na gotovo svim saobraćajnicama u Beogradu gužva, pa se dobro informišite i budite strpljivi u saobraćaju.

Kiša i vlažni kolovozi dodatno usporavaju i otežavaju saobraćaj.

U ovom trenutku velike su gužve na mostovima, i to na Gazeli, Pančevačkom i Plavom mostu, ali i na Brankovom mostu u smeru ka centru grada.

Kolaps je i na Mostarskoj petlji,koja je ovog jutra na Gugl mapama crvena, kao i na delu auto-puta od Konjarnika, pa sve do Autokomande.

Gužva je i u Bulevaru oslobođenja.

Zbog radova, ovog jutra je pravi kolaps kod Trga Nikole Pašića gde automobili mile i jedva prolaze.

Stanje u Srbiji

Zbog promenljivih vremenskih prilika i čestih padavina kolovozi će i danas biti mokri pa je potrebna opreznija voznja zbog rizika od proklizavanja vozila a u brdskom planinskim predelima učestalija je i pojava odrona na šta posebno skrećemo paznju vozačima, saopštio je danas Auto Moto Savez Srbije (AMSS).

Još jedan razlog za opreznijom vožnjom su i brojne deonice na kojima je saobraćaj prilagođen radovima na putu, a zbog kojih je za prolazak pojedinih deonica potrebno više strpljenja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Na GP Batrovci teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju 10 sati, na Horgošu i Bogojevu po šest sati, na Kelebiji i Gradini tri sata, na Bezdanu pet sati, na GP Šid četiri sata i na Sremskoj Rači 60 minuta.

Danas i sutra, zbog radova na zameni kabine za naplatu putarine, na auto-putu E-75, na naplatnoj stanici Vrbas, u smeru ka Subotici, za saobraćaj biti zatvoren izlaz na petlji Vrbas. Saobraćaj će biti preusmeren na naplatnu stanicu Feketić.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading