SRPSKA MAJORKA DOBILA TRILER ZAVRŠNICU! Rajković SPUSTIO rampu, sjajni Nastasić i Radonjić! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.03.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Majorke pobedili su Granadu rezultatom 1:0 (0:0) u 29. kolu La lige.

SRPSKA MAJORKA DOBILA TRILER ZAVRŠNICU! Rajković SPUSTIO rampu, sjajni Nastasić i Radonjić! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Izuzetno važan trijumf ostvarila je "srpska Majorka" na svom terenu protiv gostiju, kojom su stigli do šeste pobede u sezoni.

Jedini gol na meču postigao je Antonio Railjo u 85. minutu, čime je doneo svojom timu značajna tri boda. Neopisiva radost usledila je na tribinama u samom finišu utakmice, posle velikog broja propuštenih prilika domaćih igrača.

Ogroman doprinos slavlju ide i na račun odbrane Majorke, kojom je komandovao srpski reprezentativac Matija Nastasić svih 90 minuta, dok je golman "orlova" Predrag Rajković fenomenalnim intervencijama sprečio da Granada ode kući sa pozitivnim rezultatom.

U drugom poluvremenu šansu je dobio još jedan član srpske selekcije Nemanja Radonjić, bivši igrač Zvezde kročio je na teren u 59. minutu i uneo dodatnu energiju u igru domaćeg sastava.

Ekipa se trenutno nalazi na 14. mestu tabele sa osvojenih 30 bodova. Sa druge strane, Granada zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa 14 osvojenih bodova.

U narednom kolu, Majorka će gostovati Valensiji, dok će ekipa Granade odmeriti snage sa Kadizom, koji je u petak poražen na gostovanju Real Sosijedadu u San Sebastijanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading