JEZIVA TRAGEDIJA DOVELA DO ODLAGANJA MEČA! U požaru POGINULO nekoliko osoba! Klub se ODMAH oglasio!

Autor:

Sport

23.02.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi termin duela Valensije i Granade je u magli.

JEZIVA TRAGEDIJA DOVELA DO ODLAGANJA MEČA! U požaru POGINULO nekoliko osoba! Klub se ODMAH oglasio!

Foto: Ilustracija: Republika.rs

U Španiji se desila strašna tragedija kada je požar zahvatio deo grada, ostavljajući za sobom nekoliko poginulih i ogromnu materijalnu štetu.

Usled ovog užasa, odlučeno je da se odloži utakmica između Valensije i Granade, koja je trebalo da se odigra u subotu na čuvenoj "Mestalji", u 26. kolu španske La Lige.

Valensija je zvanično saopštila da je njihov zahtev za odlaganje utakmice prihvaćen, te da će novi termin odigravanja biti objavljen naknadno. U istom saopštenju, klub je izrazio saučešće porodicama nastradalih u požaru, pokazujući empatiju i solidarnost u ovim teškim trenucima.

 

 

"Slepi miševi" se trenutno nalaze na osmom mestu na tabeli La Lige sa 36 bodova, dok se Granada nalazi na pretposlednjem, 19. mestu sa samo 14 pobeda. Lider na tabeli je Real Madrid, sa impresivnim učinkom od 62 boda, što dodatno naglašava značaj ove odložene utakmice za borbu u prvenstvu.

Ova tragedija je duboko potresla špansku javnost, ali je istovremeno pokazala i snagu zajedništva i podrške u teškim trenucima. Svi ljubitelji fudbala nestrpljivo očekuju novi termin odigravanja utakmice, nadajući se da će se situacija u gradu stabilizovati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading