KATALONCI PREKINULI CRNI NIZ! Brazilac SAČUVAO Ćavija na klupi! Ušao i dao gol za 60 sekundi! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.01.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone pobedili su Osasunu rezultatom 1:0 (0:0) u odloženom meču 20. kola.

KATALONCI PREKINULI CRNI NIZ! Brazilac SAČUVAO Ćavija na klupi! Ušao i dao gol za 60 sekundi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ovim trijumfom Katalonci su se vratili na pobednički put, a gol vredan tri boda postigao je mladi brazilski napadač Vitor Roke.

Iako je posle poraza od Viljareala kod kuće sa 3:5 prethodne subote, Ćavi Ernandez najavio odlazak s klupe zbog eliminacije iz Kupa Kralja od Atletik Bilbaa (2:4) u četvrtfinalu, predvodio je tim i u večerašnjem okršaju.

Međutim, Barselona se ponovo mučila kod kuće protiv rivala koji je igrao sa 10 igrača od 67. minuta, pošto je defanzivac Unai Garsija isključen zbog drugog žutog kartonom i prekršaja nad pomenutim Rokeom, koji je postigao gol četiri minuta ranije.

Tako je osamnaestogodišnji napadač, koji je ove sezone stigao iz brazilskog Atletiko Paranaensea, pogodio glavom na centaršut Žoaa Kansela samo 60 sekundi od ulaska sa klupe.

Utakmica je prvobitno odložena zbog učešća timova na Superkupu Španije u Saudijskoj Arabiji, gde je Real Madrid u finalu pobedio Barselonu sa 4:1.

Pobeda je vratila Katalonce na osam bodova od lidera La lige, ekipe Đirone. Barselona ima sedam poena manje od Reala, koji može da vrati prednost ako pobedi Hetafe u četvrtak, takođe u odloženoj utakmici zbog Superkupa.

 

Standings provided by Sofascore

 

Osasuna, koja se prošle sezone kvalifikovala za Superkup kao drugoplasirana u Kupu Kralja, pobedila je u dve od poslednje tri prvenstvene utakmice, ali je posle novog poraza ostala na 12. poziciji tabele španske Primere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading