RAJKO U FANTASTIČNOJ FORMI! Golman "orlova" ODBRANIO penal protiv Barselone! Jamal sprečio SENZACIJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.03.2024

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski čuvar mreže zaustavio udarac Ilkaja Gundogana sa 11 metara.

RAJKO U FANTASTIČNOJ FORMI! Golman "orlova" ODBRANIO penal protiv Barselone! Jamal sprečio SENZACIJU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Predrag Rajković

Biće na slatkim mukama selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi uoči predstojećeg Evropskog prvenstva, koje se ovog leta održava u Nemačkoj.

Legendarni as na klupi reprezentacije Srbije imaće veliku dilemu koga da stavi "ispred crte", budući da uz standardno dobrog na golu Torina Vanju Milinković-Savića, u fenomenalnoj formi brane Mile Svilar u Romi, ali i Predrag Rajković za Majorku.

Nekadašnji golman Crvene zvezde odbranio je penal večeras u utakmici protiv Barselone na Nou Kampu i održao klub sa Baleara u igri.

U video prilogu pogledajte kako je Rajković pročitao gde će šutirati nekadašnji reprezentativac Nemačke.

Naime, Katalonci su u 24. minutu dobili najstrožu kaznu. Odgovornost je preuzeo Ilkaj Gundogan, ali je reprezentativac Srbije pročitao nameru bivšeg kapitena Mančester sitija i zaustavio njegov pokušaj s "bele tačke".

Nemac je uputio udarac u svoju desnu stranu, a Srbin ga je iskusno pročitao i izazvao oduševljenje gostujućih fudbalera i navijača.

Barselona je na kraju ipak uspela da dođe do pobede, golom Jamala u 73. minutu. Fenomenalno je mladi fudbaler zahvatio loptu na nekih 14 metara iskosa, u šesnaestercu gostiju i silovitim udarcem postigao gol vredan tri boda.

Izabranici Ćavija Ernandeza su trenutno na drugoj poziciji La lige sa 61 bodom, jednim drugoplasirana Đirona ima 59, dok lider i najveći rival Real Madrid beži Ćavijevom timu šest poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading