SADA SI NAM POTREBAN: Klub je uputio hitan apel navijačima - evo o čemu je reč!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.03.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je voditi klub koji ima visoke ambicije...

SADA SI NAM POTREBAN: Klub je uputio hitan apel navijačima - evo o čemu je reč!

Foto: FK Borac Ostružnica

Fudbaleri Borca iz Ostružnice već sedam sezona u kontinuitetu se takmiče u okviru Prve beogradske lige - "grupa A", a želja svih navijača jeste da svoje ljubimce u što skorije vreme vide u Beogradskoj zoni u kojoj se klub poslednji put nalazio u sezoni 2016/17.

 

Tokom prethodne jeseni Ostružničani su ostvarili skor od pet pobeda, četiri remija i isto toliko poraza i sa ukupno 19 osvojenih bodova nalaze se na petoj poziciji, ali trka za aktuelnim liderom, Bežanijom i dalje nije okončana, s obzirom da klub iz Vojvođanske ulice u ovom momentu ima nadoknadivih osam bodova više.

Uoči starta prolećnog dela sezone na stadionu Borca su obavljeni veliki radovi na poboljšanju kako samog terena, tako i infrastrukture, kako bi igrači, ali i navijači imali bolje uslove.

Kako bi radovi na željeni način bili privedeni kraju, klub se obratio javnosti apelom u kojem stoji:

- Donacija za tvoj klub, za tvoj Borac. Sada si nam potreban. Sad mi pomozi. Tvoja mala pomoć klubu znači život. Pokažimo da smo veliki kada je najteže.

Foto: FK Borac Ostružnica

"Sada si nam potreban" - apel navijačima

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa će svoju prolećnu premijeru imati u nedelju 10. marta kada će se sastati sa Sremčicom. Meč se igra na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji sa početkom od 12 časova.

- Prva beogradska liga - "grupa A", 14. kolo:

Borac (Ostružnica) - Sremčica (Sremčica)

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Datum: Nedelja, 10. mart

Početak: 12 časova

Klub je pozvao sve svoje navijače da u što većem broju prisustvuju navedenom duelu i pomognu svojim ljubimcima kako bi ostvarili veoma važnu pobedu na startu drugog dela šampionata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading