"DALTONI" ZAPALILI TEMERIN: Derbi drama rešena u nadoknadi vremena - domaćini brži od sudijske pištaljke! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.03.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi je doneo sve ono što fudbalska igra može da pruži.

"DALTONI" ZAPALILI TEMERIN: Derbi drama rešena u nadoknadi vremena - domaćini brži od sudijske pištaljke! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

Temerin, gradsko naselje sa oko 18.000 stanovnika može se pohvaliti sa dva fudbalska kolektiva koja su odigrala veliki gradski derbi u okviru 18. takmičarske runde južne grupe vojvođanskog fudbala.

 

Fudbaleri Sloge su u meč ušli kao favoriti s obzirom da je duel odigran na njihovom stadionu, ali su istovremeno i bili bolje plasirani, a u prilog im je išao i rezultat prvog ovosezonskog derbija koji su ubedljivo rešili u svoju korist rezultatom 3:0.

Pune tribine dočekale su igrače temerinskih klubova Sloge i TSK-a, a prvo veliko uzbuđenje viđeno je u 19. minutu kada je trener TSK-a Mihajlo Kozomora morao da napusti svoju poziciju, s obzirom da mu je glavni sudija Vladimir Tošić u ranoj fazi meča pokazao crveni karton.

Golova u prvom poluvremenu nije bilo, ali je zato delilac pravde imao pune ruke posla, pokazavši tri javne opomene od kojih su dva žuta kartona pokazana domaćim fudbalerima.

Već u desetom minutu nastavka meča gosti stižu do rezultatske prednosti kada je mrežu golmana Dušana Vojvodića zatresao Mihailo Marić, koji će postati i tragičar meča, s obzirom da je pola sata kasnije, usled druge javne opomene morao ranije "na tuširanje".

I sa igračem manje TSK je ljubomorno čuvao stečenu prednost i uspevao da odlo svim napadima fudbalera Sloge, ali je pravi šok za njih usledio u osmom minutu nadoknade vremena kada se u strelce upisao Dušan Krajnović, čime je "slađe parče kolača" ipak pripalo domaćim fudbalerima.

 

-Vojvođanska liga Jug, 18. kolo:

Sloga (Temerin) - TSK (Temerin) 1:1 (0:0)

Strelci: D. Krajnović u 90+8. minutu za Slogu; M. Marić u 55. minutu za TSK

Stadion: FK Sloga, Temerin

Glavni sudija: Vladimir Tošić

Žuti kartoni: D. Latković, A. Mijailović, R. Pastor (Sloga); M. Marić (2), D. Radoičić, V. Ostojić, R. Nedeljković, S. Kasapović (TSK)

Crveni kartoni: M. Kozomora-trener, M. Marić (TSK)

Sloga (Temerin): Vojvodić, Peković, Latković (Papak), Tomić, Zelić, Drnić (Bogavac), Krajnović, Mijailović (Ribar), Marjanović (Karać), Pastor, Grujić.

TSK (Temerin): Nedeljković, Marković, Jovanović, Radičić, Lahoš, Marić, Pupovac, Pribić, Ostojić, Lazić, Svitić (Kasapović).

I u narednoj takmičarskoj rundi temerinske sportske kolektive očekuju velika iskušenja. Sloga će gostovati Hajduku iz Beške, dok će TSK imati pakleno težak zadataka na terenu aktuelnog lidera, Hajduka iz Divoša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading