VANJA ZAUSTAVIO ŠAMPIONA! Srpski čuvar mreže FANTASTIČNIM intervencijama doneo REMI "bikovima"! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.03.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Torino odoleo na stadionu "Dijego Armando Maradona".

VANJA ZAUSTAVIO ŠAMPIONA! Srpski čuvar mreže FANTASTIČNIM intervencijama doneo REMI "bikovima"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vanja Milinković-Savić

Fudbaleri Napolija remizirali su protiv Torina u 28. kolu Serije A rezultatom 1:1 (0:0), a najveće zasluge za osvojen bod ima prvi golman "orlova" Vanja Milinković-Savić.

Ovim nerešenim rezultatom, italijanski šampion je prekinuo seriju od dve vezane pobede, dok je Torino

Igrač utakmice bio je srpski reprezentativac ispred mreže "bikova", pošto je Vanja imao nekoliko impresivnih odbrana tokom meča.

Prvi je zapretio domaćin preko Kviče Kvaratskelije, ali je Milinković-Savić sjajnom intervencijom sačuvao svoju mrežu.

Neposredno pre odlaska na odmor, srpski golman je ponovo reagovao na pravi način posle šuta Kvaratskelije, ali je bio nemoćan u 61. minutu kada je primio gol.

Iako je Napoli poveo golom Marija Ruija u 61. minutu, radost domaćih navijača trajala je svega tri minuta. Antoniju Sanabriji je bilo dovoljno toliko vremena da fantastičnim pogotkom "makazicama" donese izjednačenje ekipi iz Torina. Ovaj brzi odgovor "bikova" učinio je utakmicu neizvesnom do samog kraja, ali se rezultat nije promenio.

Posle osvojenog boda, Napoli se nalazi na sedmoj poziciji u Seriji A sa 44 osvojena boda, dok je Torino deseti sa 38 bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 

Nema sumnje da sjajan učinak srpskih golmana Vanje Milinković-Savića i Predraga Rajkovića, koji je takođe bio sjajan u porazu Majorke od Barselone odbranivši penal Ilkaju Gundoganu, obradovati selektora "orlova" Dragana Stojkovića uoči Evropskog prvenstva, koje se ovog leta održava u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading