EULEKS PRIVEO SAMIJA LJUŠTAKUA NA SASLUŠANJE! Bivšem pripadniku OVK oduzet i mobilni telefon!

Autor:

Vesti

08.03.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov advokat, Artan Ćerkini, istakao je da je Ljuštakova privatnost narušena oduzimanjem mobilnog telefona.

EULEKS PRIVEO SAMIJA LJUŠTAKUA NA SASLUŠANJE! Bivšem pripadniku OVK oduzet i mobilni telefon!

Foto: www.profimedia.rs

Pripadnik OVK

Po nalogu specijalnog tužilaštva u Prištini, večeras je zamenik gradonačelnika Srbice i bivši komandant operativne oblasti Drenica tzv. OVK, Sami Ljuštaku, priveden na saslušanje, da bi potom bio pušten. Portparol Srbice, Amir Ljuštaku, potvrdio je da je Sami Ljuštaku oslobođen, dodajući da je hapšenje bilo vezano za mobilni telefon.

Njegov advokat, Artan Ćerkini, istakao je da je Ljuštakova privatnost narušena oduzimanjem mobilnog telefona, prenosi Kosovoonline.

Reakcija vršioca dužnosti predsednika "Organizacije ratnih veterana OVK"

Vršilac dužnosti predsednika "Organizacije ratnih veterana OVK", Faton Kljinaku, objavio je na svom Fejsbuk nalogu da je Euleks zaustavio Ljuštakua na ulici. Ova vest je izazvala žestoku reakciju, a Kljinaku je istakao da je ovo još jedna sramota specijalnih jedinica, naglašavajući da je Ljuštaku bez upozorenja zaustavljen na ulici.

Veza sa serijom pretresa kuća nekadašnjih oficira OVK

Više prištinskih medija je izvestilo da se pozivanje na razgovor Ljuštakua od strane Euleksa dovodi u vezu sa serijom pretresa kuća nekadašnjih oficira OVK, koje je Specijalno tužilaštvo sprovelo u četvrtak. Ova veza je izazvala dodatnu pažnju i spekulacije u javnosti.

Sami Ljuštaku oslobođen nakon saslušanja

Nakon saslušanja, Sami Ljuštaku je oslobođen, a njegov advokat je istakao da je njegova privatnost narušena oduzimanjem mobilnog telefona. Ova situacija je izazvala reakciju javnosti i postala predmet spekulacija u vezi sa serijom pretresa kuća nekadašnjih oficira OVK, koji su sprovedeni u četvrtak.


Ovaj događaj je izazvao pažnju javnosti, posebno zbog reakcije vršioca dužnosti predsednika "Organizacije ratnih veterana OVK", Faton Kljinaku, koji je oštro kritikovao postupanje Euleksa. S obzirom na značaj i uticaj koje ova tema ima u javnosti, očekuje se dalji razvoj događaja i reakcija relevantnih institucija.

(Kosovoonline)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading