STIGLA POTVRDA LOŠIH VESTI! Piksijev "orao" MORA na DUGU pauzu! Učešće na EVRO dovedeno u PITANJE!

Autor:

Sport

04.03.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće po dobru pamtiti utakmicu protiv Fiorentine vezista Srbije.

STIGLA POTVRDA LOŠIH VESTI! Piksijev "orao" MORA na DUGU pauzu! Učešće na EVRO dovedeno u PITANJE!

Foto: Starsport

Vezista Torina Ivan Ilić zaradio je tešku povredu kolena u sinoćnem meču protiv Fiorentine, koja će ga udaljiti sa terena na nekoliko meseci!

Povreda se dogodila tokom meča između "bikova" i "viole", kada je Ilić već u 9. minutu meča morao da napusti teren zbog jakog udarca, sa bolnom grimasom na licu.

Testovi su kasnije potvrdili da postoje lezije na srednjem kolateralnom ligamentu levog kolena, što će zahtevati duži period oporavka.

Torino je potvrdio težinu povrede i najavio da će nove procene oporavka biti objavljene u narednim nedeljama. Prema prvim procenama, očekuje se da će Ilić odsustvovati sa terena bar dva meseca, ali postoji pitanje da li će uspeti da se vrati u formu do početka Evropskog prvenstva 14. juna. Oporavak će zahtevati vreme, a Ilić će se morati trkati sa satom kako bi bio spreman za takmičenje na Evropskom prvenstvu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Testovi koje je Ivan Ilić uradio pokazali su da postoje lezije na srednjem kolateralnom ligamentu levog kolena. Nove procene oporavka biće objavljene narednih nedelja - potvrdio je Torino.

Selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi, moraće da pronađe zamenu za Ivana Ilića tokom predstojećih reprezentativnih akcija, a ovakve vesti sigurno nisu ono što je želeo da čuje pred start Evropskog prvenstva koje se ovog leta igra u Nemačkoj.

Srbija je, podsetimo, na EP smeštena u grupu sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading