STRAŠNE VESTI ZA PIKSIJA! Reprezentativac Srbije doživeo UŽASNU POVREDU!

Autor:

Sport

02.03.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da ga očekuje duža pauza...

STRAŠNE VESTI ZA PIKSIJA! Reprezentativac Srbije doživeo UŽASNU POVREDU!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Ivan Ilić

Fudbaler Torina, ali i reprezentativac Srbije, Ivan Ilić, doživeo je tešku povredu u devetom minutu utakmice sa Fjorentinom.

Svi ljubitelji sporta u Srbiji sigurno da su se uhvatli za glavu, videvši kako mladi igrač pada na travu držeći se za koleno u bolovima. Ilić je bio prinuđen da napusti teren, a ne zna se mnogo o povredi. Spekuliše se da je reč o uganuću kolena, što naravno govori da ga očekuje poduža pauza.

 

 

Više informacija će se znati nakon što Ivan odradi magnetnu rezonancu.

Veliki problem za Srbiju je to što sledi Evropsko prvenstvo u Nemačkoj na kojem se očekivalo Ilićevo pojavljivanje. Sigurno je da se nalazio u planovima selektora Dragana Stojkovića Piksija, pa je izvesno da se on, baš kao i svi fudbalski ljubitelji, nadaju da će Ivan uspeti da se oporavi što pre i da će biti spreman za nadmetanje na prvenstvu Starog kontinenta.

Nije isključeno da se oporavak desi, ali sudeći po procenama, pitanje je da li će imati dovoljno igre u nogama kako bi mogao da bude važan faktor u nacionalnom sastavu. 

Ivan Ilić je za Srbiju debitovao sedmog juna 2021. godine, a do sada je odigrao 14 utakmica u reprezentativnom dresu. Nije imao golgeterskog učinka, ali njegove mlade godine govore da je veliki zalog za budućnost. takođe je doživeo veliki uspon u karijeri prelaskom iz Verone u mnogo stabilniji Torino. Prava je šteta ako mu ovaj peh onemogući nastup na najvećoj evropskoj smotri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading