"SRBOMANIJA" U SAUDIJSKOJ ARABIJI! Navijači dolaze u TROBOJCI na utakmice Al Hilala zbog Mitra i Sergeja! (FOTO)

Autor:

Sport

01.03.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične partije ne prolaze nezapaženo kod navijača.

"SRBOMANIJA" U SAUDIJSKOJ ARABIJI! Navijači dolaze u TROBOJCI na utakmice Al Hilala zbog Mitra i Sergeja! (FOTO)

Foto: Twitter

Al Hilal bez poraza od maja 2023. godine

Fudbaleri Al Hilala, vodeće ekipe Saudijske Arabije, trenutno igraju meč sa Al Itihadom u okviru 22. kola tamošnje Premijer lige, a ujedno i pokušavaju da nastave impozantni niz bez poraza koji traje od maja 2023. godine. Ova izuzetna serija rezultat je besprekornih nastupa i upornog rada tima, a ujedno predstavlja izazov za sve protivnike ove moćne ekipe.

Navijač sa zastavom Srbije

Na društvenim mrežama se nedavno pojavila slika koja je privukla pažnju javnosti - jedan navijač je krenuo na meč između Al Hilala i Al Itihada ogrnut zastavom Srbije. Za ovo su zaslužna dva naša reprezentativca koji ove sezone "žare i pale" u dresu "plavaca" iz Saudijske Arabije - Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić.


Aleksandar Mitrović - najbolji strelac vodeće ekipe

Centarfor naše reprezentacije trenutno je najbolji strelac Al Hilala. Njegove impresivne igre su osvojile srca navijača, a upravo ova fotografija sa navijačem ogrnutim zastavom Srbije svedoči o tome koliko je Mitrović uspeo da se integriše i osvoji simpatije lokalne publike.

Sergej Milinković-Savić takođe osvaja srca navijača

Pored Mitrovića, još jedan srpski igrač, koji nastupa u veznom redu, takođe je uspeo da osvoji simpatije navijača u Saudijskoj Arabiji. Njegov doprinos timu Al Hilala je značajan, a zajedno sa Mitrovićem čini jedan od najefikasnijih tandema u ligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading