MITROGOL NE PLANIRA DA STANE: Pogledajte NOVI gol Srbina u Al Hilalu! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.02.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvanrednu sezonu igra.

MITROGOL NE PLANIRA DA STANE: Pogledajte NOVI gol Srbina u Al Hilalu! (VIDEO)

Foto: Al Hilal

Aleksandar Mitrović postigao gol u pobedi Al Hilala nad Sepahanom

Reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović, nastavlja da briljira u dresu Al Hilala, postigavši još jedan gol u pobedi svog tima nad Sepahanom rezultatom 3:1 u osmini finala azijske Lige šampiona. Iako je tim iz Saudijske Arabije bio u zaostatku, uspeli su da preokrenu rezultat zahvaljujući golovima Salema Al Davsarija, Rubena Neveša i upravo Mitrovića.

Mitrović je pokazao svoju izuzetnu golgetersku formu postigavši sedmi gol ove sezone u Ligi šampiona, na samo osam odigranih utakmica. Njegovo prisustvo na terenu je od presudnog značaja za Al Hilal, a njegovi golovi su ključni za uspeh ekipe.


Al Hilal očekuje derbi protiv Al Itihada u četvrtfinalu

Nakon pobede nad Sepahanom, Al Hilal se sada sprema za veliki derbi protiv ekipe Al Itihada u četvrtfinalu. Očekuje se da će Mitrović i njegovi saigrači uložiti maksimalan napor kako bi ostvarili još jedan uspeh u azijskoj Ligi šampiona.

Mitrovićeva izuzetna forma i odlučujući golovi su mu doneli veliku popularnost u Saudijskoj Arabiji, gde je postao omiljen među navijačima Al Hilala. Njegovo učešće u uspesima ekipe doprinosi jačanju brenda kluba i privlačenju pažnje ljubitelja fudbala širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading