DOKLE VIŠE, ČOVEČE? NEJMAR VARAO TRUDNU ŽENU, PA NAPRAVIO JOŠ JEDNO DETE SA STRANE! Brazilac NE PRESTAJE sa SKANDALIMA!

Autor:

Sport

23.01.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život mu je zanimljiv bez fudbala.

DOKLE VIŠE, ČOVEČE? NEJMAR VARAO TRUDNU ŽENU, PA NAPRAVIO JOŠ JEDNO DETE SA STRANE! Brazilac NE PRESTAJE sa SKANDALIMA!

Foto: Instagram/akimberllya, Tanjug/AP

Fudbaler Al Hilala, Nejmar uskoro će po treći put postati otac. Kako navodi Leo Dijas, poznati brazilski novinar, legendarni centarfor imao je tajnu romansu sa manekenkom iz Sao Paula, Amandom Kimberli.

Isti izvor navodi da se Amanda nalazi u trećem mesecu trudnoće, te da je ta informacija ta Nejmara bila očekivana.

Inače, Brazilac se nedavno rastao od supruge Brune Bjankardi sa kojom ima ćerkicu Mejvi, a takođe se navodi da je nekadašnju suprugu varao dok je bila u drugom stanju.

Samo mesec dana pošto je Nejmar postao otac, njegova tadašnja devojka i majka deteta je saopštila javno da su njih dvoje raskinuli.

Ovo je privatna stvar, ali pošto me stalno povezuju sa raznim vestima, sumnjivim stvarima i šale se na moj račun, moram da vas obavestim da ja nisam u vezi. Mi smo Mevini roditelji i to je razlog našeg odnosa. Nadam se da me više nećete povezivati sa takvim vestima i tračevima. Hvala - napisala je Bruna na društvenim mrežama.

List Koreio Braziliense je tom prilikom objavio neverovatan podatak da je fudbaler Al Hilala prevario devojku čak 92 puta.

Sa druge strane, njegova nova izabranica Amanda Kimberli bila je u vezi sa gitaristom i jednim od vokala "Restarta", Luisom Kobajašijem. Ona je sa pomenutim muzičarem bila u romantičnoj vezi 2014. godine.

Brazislki superstar biće podvrgnut DNK testovima kako bi se utvrdilo očinstvo, dok je atmosfera između njegove i njene porodice, kao i između njih dvoje odlična.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading