MEDIJI SELE MITROVIĆA U BIVŠI KLUB: Oglasio se Njukasl i otkrio SVOJE NAMERE!

Autor: M. M.

Sport

12.01.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitar blista u Saudijskoj Arabiji!

MEDIJI SELE MITROVIĆA U BIVŠI KLUB: Oglasio se Njukasl i otkrio SVOJE NAMERE!

Foto: twitter.com/Alhilal_FC

Aleksandar Mitrović igra sjajno u dresu Al Hilala ove sezone, pa su se pojavile spekulacije u medijima da bi srpski napadač mogao da se vrati u Premijer ligu.

Naime, popularnog Mitra sele redove Njukasla, inače njegovog bivšeg kluba.

Ideja je, navodno, da to bude pozajmica u saradnji sa saudijskim državnim fondom, koji stoji iza velikog ulaganja u tamošnje klubove, ali i engleskog premijerligaša.

Međutim, od tog posla, barem ove zime, najverovatnije neće biti ništa. Barem tako tvrdi direktor "svraka" Daren Ejls.

- Ne, nemamo nameru kako stoje stvari da napravimo bilo koju pozajmicu iz naših klubova iz Saudijske Arabije - rekao je Ejls britanskim medijima.

Podsetimo, Aleksadar Mitrović rešeta mreže u dresu Al Hilala u tekućem ciklusu i drugi je strelac najjačeg fudbalskog ranga u Saudijskoj Arabiji, odmah iza Kristijana Ronalda. Najbolji strelac Srbije u istoriji na 26 utakmica u svim takmičenjima ima čak 25 postignutih golova. 

Mitrović je već bio član Njukasla od 2015. do 2018. godine, ali se na severu Engleske nije preterano naigrao fudbala. Tokom dve i po sezone upisao je 72 meča, najčešće ulazeći sa klupe, uz 17 golova i 10 asistencija.

Osim sa "svrake" i Al Hilal, Srbin je branio boje još i Fulama, Anderlehta i Partizana. Letos je stigao u Al Hilal u transferu vrednom oko 60 miliona evra iz redova Fulama, gde je stekao legendarni status.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading