SERGEJ UZIMA MILIONE, ALI MU SE NE SVIĐA U SAUDIJSKOJ ARABIJI! Hoće NAZAD u Evropu! Na pomolu transfer "BOMBA"!

Autor:

Sport

23.01.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno je rekao bivšim saigračima na aerodromu da želi nazad.

SERGEJ UZIMA MILIONE, ALI MU SE NE SVIĐA U SAUDIJSKOJ ARABIJI! Hoće NAZAD u Evropu! Na pomolu transfer "BOMBA"!

Foto: Al Hilal

Mnogo se spekulisalo o ponudama za Sergeja Milinković-Savića za vreme njegovog mandata u Laciju. Prolazili su prelazni rokovi, pominjale su se opcije od kojih se "vrtelo u glavi", ali je izbor konačno pao na Al hilal prošlog leta.

Nakon šest meseci provedenih u Saudijskoj Arabiji, činilo se da njemu i Mitroviću u paru "cvetaju ruže" na bliskom istoku, međutim, usledio je obrt.

Navodno se vezista reprezentacije Srbije sreo prošle sedmice sa nekadašnjim saigračima iz Lacija na areodromu u Rijadu i prema navodima pojedinih italijanskih medija, izrazio je želju da se vrati u rimski klub.

Srpski as se odlično snašao u Al Hilalu i na 16 utakmica je postigao osam golova uz četiri asistencije, a klub se nalazi na liderskoj poziciji na tabeli.

Ipak, Milinković-Savić se verovatno uželeo evropskog fudbala i mogao bi da pođe stopama Džordana Hendersona koji je napustio Al Etifak i preselio se u Ajaks, dok se spekuliše da i Karim Benzema želi da raskine ugovor sa Al Itihadom. Možda je trend odlaska fudbalera na bliski istok već gotov?

Milinković-Savić je potpisao trogodišnji ugovor sa Al Hilalom za koji navodno treba da dobije 20 miliona evra, a Saudijci su platili obeštećenje Laciju “teško” 40 miliona evra.

Videćemo kako će se razviti situacija, a sigurno je da bi vezni fudbaler i te kako značio svom bivšem klubu u kom je proveo osam godina i postigao 57 pogodaka na 267 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading