KOSTIĆ MENJA VLAHOVIĆA SA DVOJICOM SAIGRAČA IZ REPREZENTACIJE: Stvara se SRPSKA kolonija u Saudijskoj Arabiji!

Autor:

Sport

13.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se nova transfer "bomba".

KOSTIĆ MENJA VLAHOVIĆA SA DVOJICOM SAIGRAČA IZ REPREZENTACIJE: Stvara se SRPSKA kolonija u Saudijskoj Arabiji!

Foto: Twitter.com/JuventusFC

Danima se spekuliše o navodnom interesovanju jednog donedavno neimenovanog arapskog kluba za Filipa Kostića, a italijanski mediji uspeli su da saznaju ime. Reč je o Al Hilalu!

"Čizmom" je odjeknula vest da je Filip Kostić na meti kluba iz Rijada koji očigledno planira da napravi srpsku koloniju. U Al Hilalu su od letos Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, a po dosadašnjim igrama i rezultatima može se reći da su se lepo snašli u Saudijskoj Arabiji, što govori i njihov učinak. To bi svakako olakšalo još jednom srpskom reprezentativcu proces adaptacije.

Njima bi možda već ove zime mogao da se pridruži Filip Kostić koji ove sezone igra promenjivo u smislu forme i vremena na terenu. Protiv Salernitane je dobio samo poluvreme na terenu, pre toga 75 minuta protiv Rome, a onda u meču sa Frozinoneom 54 minuta.

Iako je redovan starter, Kostić bi mogao da promeni sredinu, a kako "Gazeta delo Sport" tvrdi, a o tome se takođe spekuliše nekoliko dana, njega bi u Juventusu mogao da zameni Federiko Bernardeski. "Bjankoneri" navodno uveliko rade na tome da italijanskog fudbalera vrate u klub i to na pozajmicu iz Toronta.

Kostić sa Juventusom ima ugovor do juna 2026. godine, pa bi Al Hilal morao da plati visoko obeštećenje za srpskog ofanzivnog beka, što će verovatno biti slučaj i za njegovu platu.

On je u dosadašnjoj sezoni zabeležio 19 nastupa uz četiri asistencije, sve u Seriji A

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading