UDARAO JE NJENOM GLAVOM O ZID DOK JOJ NIJE IŠČUPAO KOSU SA KOŽOM: Umirala je u najgorim mukama naočigled majke, Petra će zbog njega zauvek imati dve godine

Autor:

Hronika

22.02.2024

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije koje su živele u blizini kuće u kojoj se dogodio zločin svedoče o čestim svađama i buci koja je dolazila iz doma nesrećne porodice.

UDARAO JE NJENOM GLAVOM O ZID DOK JOJ NIJE IŠČUPAO KOSU SA KOŽOM: Umirala je u najgorim mukama naočigled majke, Petra će zbog njega zauvek imati dve godine

Foto: Shutterstock, Facebook

Jelena T. i Miloš N. nasmrt prebili dete

Užasna tragedija koja se dogodila pre tačno godinu dana i dalje potresa celu zajednicu. Malena Petra Vladulović (2) je preminula od siline udarca koji su rezultirali rascepanom jetrom i smrtonosnim povredama na glavi. Osumnjičen za ovo brutalno ubistvo je njen očuh Miloš Nikolić, koji je u vreme zločina bio u stanju srednjeg pijanstva, sa količinom alkohola u krvi od 1,63 promila.

Komšije koje su živele u blizini kuće u kojoj se dogodio zločin svedoče o čestim svađama i buci koja je dolazila iz doma nesrećne porodice. Međutim, niko od njih nije reagovao pozivajući policiju, ostavljajući porodicu da pati u tišini.

- Često se čula buka, urlanje, plakanje, ja sam umeo više puta da im kucam na vrata da se ućute - rekao je komšija i dodao da niko nikad nije zvao policiju.


Deda ubijene devojčice, Ljubinko, podelio je svoju potresnu ispovest u kojoj je opisao bol i patnju koju je porodica prošla nakon gubitka male Petre. On je istakao promene koje su se desile kod svog bratanca, očajanje što nisu uspeli da zaštite malenu Petru i činjenicu da su ih odvojili od nje zbog njenog uzrasta.

Njena majka Jelena otkriva potresne detalje o kobnom danu kada je njena kćerka Petra zadobila teške povrede opasne po život.

- Iz Beograda gde je Miloš radio sam tog dana došla kod moje familije u Grljanu. I ranije smo provodili vreme sa decom, i nikada nije iskazivao nikakvu brutalnost niti je bio nasilan prema meni i mojoj deci. Tada su deca bila kod mene, šetali smo, sve je bilo u najboljem redu. Oko jedan sat poslepodne decu sam trebala da odvedem njihovom ocu jer su želeli kod strica da odu na rođendan, a mi smo trebali da se vratimo za Beograd. Moja sestra se javila da će sa detetom doći kod nas. Pošla sam da ćerku i sina odvedem kod oca a Petra je ostala sa Milošem. U međuvremenu me je Miloš pozvao i rekao da se vratim što pre, jer mu je neprijatno da sedi sa mojom sestrom. Nakon toga je usledio još jedan poziv od njega i kazao mi je da se Petra ne oseća dobro i da požurim kući. Objasnila sam da uskoro stižem samo da decu odvedem do kuće gde su živeli sa tatom. Uskoro me je i sestra pozvala i kazala da dođem jer Petri nije dobro - priča kroz suze neutešna majka svoju ispovest za Blic.

Nakon uvođenja kazne doživotnog zatvora u Srbiji, izrečeno je ukupno 9 takvih kazni za najteža krivična dela, a Miloš Nikolić je dobio poslednju takvu kaznu. Obdukcijski nalaz je jasno ukazao na obimne jakostepene povrede glave i posledični razvoj jakostepenog otoka mozga kao uzrok smrti male Petre.

Ova uznemirujuća priča ostavlja dubok trag u zajednici i postavlja pitanja o zaštiti dece i odgovornosti pojedinaca za takve strašne zločine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading