KIK-BOKSER (23) IZREŠETAN SA 13 METAKA U LESKOVCU: Ubica ni posle šest godina nije pronađen - "stvari su sklonjene jer su tamo bili dokazi"

Autor:

Hronika

21.02.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kasnim noćnim satima, oko dva sata posle ponoći, Nikola je viđen kako razgovara sa osobom koju je, prema navodima, poznavao, pre nego što su odjeknuli pucnji.

KIK-BOKSER (23) IZREŠETAN SA 13 METAKA U LESKOVCU: Ubica ni posle šest godina nije pronađen - "stvari su sklonjene jer su tamo bili dokazi"

Foto: TV Pink/printscreen

Mladi kik-bokser Nikola Jović (23) ubijen je na svom rođendanu, 21. februara 2018. godine, u naselju Dubočica u Leskovcu. Iako je prošlo više od šest godina od njegove smrti, ubica još uvek nije identifikovan, a porodica i prijatelji i dalje tragaju za istinom.

Sumnjivi susret sa ocem

Samo nekoliko sati pre nego što je tragično nastradao, Nikola se video sa ocem na benzinskoj pumpi, gde je bio u društvu sa svojim prijateljem. Otac Rade Jović nije primetio ništa neobično kod svog sina, već je opisao Nikolu kao veselog i dobro raspoloženog. Nakon što mu je čestitao rođendan i dao mu novac, Nikola se pozdravio sa ocem i njegovim kolegama žandarmima pre nego što je otišao u klub sa drugom na piće.

- Nisam primetio ništa neobično. Bio je veseo i dobro raspoložen. Čestitao sam mu rođendan i dao mu 2.000 dinara. Bio je tu sa jednim drugom. Kratko su se zadržali i onda su otišli - rekao je te 2018. godine Nikolin otac Rade, koji nije ni slutio da je to poslednji put da vidi sina živog.

Misteriozni napad

U kasnim noćnim satima, oko dva sata posle ponoći, Nikola je viđen kako razgovara sa osobom koju je, prema navodima, poznavao, pre nego što su odjeknuli pucnji. Pronađen je bez gornjeg dela odeće, a tragovi su ukazivali na moguć fizički sukob sa napadačem pre pucnjave. Meštani su čuli pucnjavu i vapaje za pomoć, a ujutru su zatekli Nikolino telo na ulici.

Porodica u potrazi za istinom

Nikolina majka, Jadranka Jović, i dalje očajno traži odgovore. Tvrdi da je na svog sina ispaljeno čak 13 metaka i da se borio za život čak 12 minuta. Prema njenim rečima, Nikola je pokušao da pobegne ka tri pripadnika žandarmerije koji su bili u blizini, ali ga je napadač i dalje progonio. Nakon što je pao, ubica je ispalio još sedam metaka. Jadranka veruje da je ubistvo bilo motivisano mržnjom, ističući da je Nikola bio omiljen među svojim poznanicima i da nikada nije imao problema sa nekim.

- Nikola je pokušao da pobefne ka tri pripadnika žandarmerije koji su bili u blizini, ali je pucanje na njega nastavljeno. Ubica ga je pogodio sa šest metaka dok je bežao, dok je naknadno 7 metaka ispalio iz daljine, kada je Nikola pao. Onda, nestaju Nikolin sat, patike, jakna. Verujem da je to namerno sklonjeno, jer tu su dokazi. Kada je ranjen bio je svestan, skinuo je majicu i vezao ranu. Jedino želim da saznam istinu, ko je ubio Nikolu sa 13 metaka? Neka mržnja je u pitanju, ja to mislim. Za njega jedino lošu reč može da kaže neko ko ga nije poznavao. Nikada nismo imali probleme. Ubijen je baš na rođendan - rekla je majka tada.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 


Tragična smrt Nikole Jovića ostavlja mnoga pitanja bez odgovora. Iako je prošlo više od šest godina, porodica i prijatelji i dalje tragaju za istinom o tome ko je ubio mladog kik-boksera sa 13 metaka. Njegova strast prema sportu, dobre ocene u školi i naklonost prema veri ostavljaju trajni utisak na ljude koji su ga poznavali. Dok se ne pronađu odgovori, Nikola će biti upamćen kao mladić čija je svetla budućnost prekinuta na njegov 23. rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading