PRETI MU KAZNA DOŽIVOTNE ROBIJE: Osumnjičeni za ubistvo bivše žene i njene majke kod Beočina sutra izlazi pred tužioca

Autor:

Hronika

19.02.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, B. R. je povratnik kada je u pitanju porodično nasilje.

PRETI MU KAZNA DOŽIVOTNE ROBIJE: Osumnjičeni za ubistvo bivše žene i njene majke kod Beočina sutra izlazi pred tužioca

Foto: MUP. Nemanja Pančić

B. R. (48) se sumnjiči da je izvršio teško ubistvo nad svojom bivšom suprugom i njenom majkom u nedelju veče u Rakovcu kod Beočina. Prema informacijama iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, B. R. će biti saslušan sutra, a za ovo krivično delo mu preti kazna doživotnog zatvora, rečeno je za Tanjug.

Prema nezvaničnim informacijama, B. R. je povratnik kada je u pitanju porodično nasilje. Više puta je prijavljivan policiji, a u vreme ubistva je imao uslovnu kaznu od dve godine i zabranu prilaska bivšoj supruzi. Takođe, sinoć je bio u alkoholisanom stanju, te je prevezen u Klinički centar Vojvodine zbog detoksikacije.

Prethodno, B. R. je navodno provalio u kuću jer žene nisu želele da ga puste. Nakon izvršenog zločina, sam je pozvao policiju, koja ga je zatekla u kući sa nožem, za koji se smatra da je predmet kojim je ubistvo počinjeno.

S obzirom na ozbiljnost ovog slučaja, javnost sa nestrpljenjem očekuje ishod saslušanja i odluku tužilaštva o eventualnom pritvoru za B. R.

Da podsetimo, Nada Četnik i njena ćerka Dragana Radić brutalno su ubijene u selu Rakovac sinoć oko 20 sati. Branislav Radić, bivši suprug Nade i otac Dragane, bio je izvršilac ovog jezivog zločina. Nakon ubistva, sam sebe je prijavio policiji, dočekavši ih u kući s krvavim nožem u rukama, dok su pred njim ležala dva tela.

Komšije su i dalje u šoku, kako kažu, ovo je mirno mesto, porodično, do juče su svi živeli u skladu, a ubijene baka Nada i Dragana bile su uvek tu da pomognu.

Njih dve su bile divne, ja još uvek ne mogu da verujem šta se dogodilo. Nada je juče sedela kod mene na kafi, dva puta sam je vraćala da sedi još malo, a za to vreme je Dragana verovatno već bila ubijena - započela je priču Mirjana Knezi Lerik za Kurir, bliska komšinica ove porodice i dodala:

Nada je otišla pravo od mene kući, posle nekog trenutka, čuli smo hitnu pomoć i policiju. To je odzvanjalo. Ja sam odmah Nadu pozvala ne znajući da se tragedija desila kod nje. Tad sam posumnjala i druga komšinica mi javila da nema više naše Nade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading