OVO JE KUĆA STRAVE U RAKOVCU U KOJOJ SE DOGODILO DVOSTRUKO UBISTVO! Preklao bivšu ženu i taštu! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.02.2024

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je mesto stravičnog zločina u Rakovcu.

OVO JE KUĆA STRAVE U RAKOVCU U KOJOJ SE DOGODILO DVOSTRUKO UBISTVO! Preklao bivšu ženu i taštu! (FOTO)

Foto: MUP. Nemanja Pančić

U Beočinu se desio tragičan događaj u kom je B.R. (48) nožem ubio svoju bivšu suprugu D.R. i njenu majku N.Č. Nezvanično se saznaje da su žrtve više puta prijavljivale osumnjičenog policiji, koja je čak izdala zabranu prilaska. 

Problematično ponašanje osumnjičenog

Prema rečima izvora Informera, osumnjičeni je često bio u alkoholisanom stanju. Ovakvo ponašanje može ukazivati na probleme sa kontrolom besa i impulsivnošću, što bi moglo biti povezano sa motivom zločina.

Policija je pronašla nož koji je navodno korišćen za dvostruko ubistvo D.R. i njene majke N.Č. u Rakovcu kod Beočina. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni B.R. (48) je sačekao policiju koja je pronašla ovaj ključni komad dokaza.

Prema izjavama komšija za naš portal, najverovatniji okidač za ovu tragediju bila je svađa. Čak su i tvrdili da je B.R. bio prijavljivan za nasilje u porodici i da je prethodno bio u pritvoru.

- Voleo je da cuga, one su bile fine žene. Nada je sa nama igrala karte znate ono penzionerski. Bio je problematičan čuo sam kad je izašao iz zatvora. Ušao je u kuću pa prvo preklao Draganu, onda je pored leša čekao taštu Nadu - kaze komsija

Osumnjičeni B.R. već je bio prijavljivan za nasilje u porodici i da je čak bio i u zatvoru, prema tvrdnjama komšija. Ovo ukazuje na to da je situacija bila veoma napeta i da su postojali prethodni incidenti koji su ukazivali na potencijalnu opasnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading