BRUNO SE PREVIJAO POSLE STARTA LUKIĆA, A ONDA USTAO KAO DA NIŠTA NIJE BILO! Fulam mu se SMEJAO, Ten Hag zatražio HITNO izvinjenje!

Autor:

Sport

29.02.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija kao iz okružne lige...

BRUNO SE PREVIJAO POSLE STARTA LUKIĆA, A ONDA USTAO KAO DA NIŠTA NIJE BILO! Fulam mu se SMEJAO, Ten Hag zatražio HITNO izvinjenje!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Mančester Junajteda su prošlog vikenda doživeli prvi poraz u 2024. godini i to od Fulama u okviru 26. runde Premijer lige rezultatom 2:1.

Da stvar bude još gora po "crvene đavole", u centru pažnje našao se njihov kapiten Bruno Fernandeš koji je pokazao jedan, nazovimo ga "nekapitenskim" potezom, i tako naterao ljude koji rade na društvenim mrežama Fulama da se na njegov račun našale.

Naime, Portugalac se u drugom poluvremenu posle duela sa Sašom Lukićem našao na travi i desetak sekundi se previjao zahtevajući od glavnog sudije da dosudi faul, a kada je shvatio da ga neće dobiti podigao se i od saigrača zatražio da mu doda loptu.

Pomenuti snimak podelio je admin Fulamovog zvaničnog naloga na društvenoj mreži TikTok uz opis "Drago nam je da je OK" i emodži koji prevrće očima.

Nazivali su ga korisnici svakakvim imenima i "častili" mnogim psovkama u komentarima objave, ali je u njegovu odbranu stao trener Junajteda Erik Ten Hag koji je tek na današnjoj konferenciji za medije saznao za to.

- Nisam znao za to, ali ako je tako, nije u redu. Apsolutno nije u redu da klub objavljuje tako nešto, potpuno pogrešno. Trebalo bi da se izvine zbog toga, izjavio je Holanđanin, a potom dodao:

- Bruno je vrlo strastven fudbaler, veoma kreativan, stvara najviše šansi u Premijer ligi i vidite da ga protivnici targetiraju, posebno u subotu nakon što je dobio udarac. Smatram da je sudija trebalo da ga zaštiti. Mislio sam da je ono u subotu definitivno bio faul i mislim da je pogrešno od strane medija i ljudi na društvenim mrežama da ga krive za to. Zbog toga ga kasnije i protivnici targetiraju. Zato bi sudija trebalo da ga zaštiti, izjavio je Ten Hag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading