"BELOSVETSKI PREVARANT I POZNATA LOPUŽA, LJUBOMORAN JE NA ŠENAHA" Premijerka Brnabić oštro osudila napad Dragana Đilasa na predsednika Vučića

Autor:

Vesti

29.02.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brnabićeva je naglasila da je Vučić izrazio svoje mišljenje o Šenahu, nazivajući ga "svetskim prevarantom", te da je to samo lični stav predsednika.

"BELOSVETSKI PREVARANT I POZNATA LOPUŽA, LJUBOMORAN JE NA ŠENAHA" Premijerka Brnabić oštro osudila napad Dragana Đilasa na predsednika Vučića

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ana Brnabić

Premijerka Ana Brnabić reagovala je na optužbe lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, ističući da je on ljubomoran na Stefan Šenaha, te da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo svoje mišljenje o Šenahu. Brnabićeva je naglasila da je Vučić izrazio svoje mišljenje o Šenahu, nazivajući ga "svetskim prevarantom", te da je to samo lični stav predsednika.

- Đilas ljubomoran na Šenaha - kako Aleksandar Vučić može za nekog drugog osim za samog Đilasa da kaže da je belosvetski prevarant i poznata lopuža, kad ceo svet zna da postoji samo jedan takav - Đilas himself! Jedan, jedini, pravi, autentični, belosvetski prevarant i poznata lopuža - Đilas. Sve su ostalo blede kopije - napisala je Brnabićeva na svom Iks nalogu.

 

 

Premijerka je istakla da je predsednik Vučić izrazio svoje mišljenje o Stefanu Šenahu nakon njegovih optužbi o krađi na izborima u Srbiji, ali da to ne predstavlja zvaničan stav države. Takođe, Brnabićeva je naglasila da je važno da se čuju različita mišljenja, ali da je krajnje važno da se sve izjave provere i potkrepe dokazima pre donošenja bilo kakvih zaključaka.


Ana Brnabić je istakla da je bitno da se čuju i drugačiji stavovi, ali je naglasila da se ne smeju iznositi optužbe bez adekvatnih dokaza. Takođe, premijerka je naglasila da je neophodno da se političari fokusiraju na konkretna rešenja i argumentovane rasprave, umesto da se bave međusobnim optužbama.

Ana Brnabić je istakla da je predsednik Vučić izneo svoje lično mišljenje o Stefanu Šenahu, ali da to ne predstavlja zvaničan stav države. Ona je naglasila da je važno da se poštuju demokratski principi i da se vodi konstruktivan dijalog, bez ličnih napada i uvreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (39)

Loading
Rada

29.02.2024 18:58

Djilas izgleda samo sedi i ceka da Vucic bilo sta izjavi kako bi ga napao i od njegove izjave pravio celu medijsku aferu.

Ema

29.02.2024 18:59

A sta drugo Djilas pa zna nego da napada

bxcv

29.02.2024 18:59

Djilas se grdno vara, ako misli da će ovim neistinama poljuljati podršku koju ima predsednik Srbije.

Tea

29.02.2024 19:00

Djilas ce zavrsiti sam bez ikakve podrske cak i njegovih sadasnjoh koalicionih partnera jer ce ga mrznja prema Vicicu toliko pojesti da ce covek prolupati nacisto. To je kod njega postala opsesija Vucicem.