SRAMNA IZJAVA ĐILASOVOG IDEOLOGA: "Sa Vučićem rušimo Patrijarha, Srpsku pravoslavnu crkvu ćemo RAZBITI..." BRUKA!

Autor:

Vesti

20.02.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov ideolog ponovo ide najniže moguće, pa udara i na crkvu.

SRAMNA IZJAVA ĐILASOVOG IDEOLOGA: "Sa Vučićem rušimo Patrijarha, Srpsku pravoslavnu crkvu ćemo RAZBITI..." BRUKA!

Foto: Printscreen

Slobodan Stuparjedan od omiljenih analitičara N1 i Dragana Đilasa, veliki fan Đilasa i njegove koalicije ne prestaje da potpiruje vatru. 

Na društvenoj mreži "X" (bivši Tviter) Đilasov ideolog obećava:

Republika

Foto: Twitter

 

 

- Ako padne AV pašće i Porfirije - sve patrijarh radi da tako i završi. Pocepaće se SPC kao što su sve druge pravoslavne nakon pada vojne hunte ili komunističkih režima. 

Previše su bile vezane za službe kao i ova naša sad, i samo je pitanje kako i na koliko delova će se raspasti - napisao je on na društvenoj mreži "X".

Podsetimo, i Srđan Milivojević, opozicionar koji će u javnosti ostati upamćen kako kao čovek koji je pretio ubistvom sina i brata predsednika Srbije, ponovo je brutalno "udario" na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

 

Lažnim optužbama, koje je izneo na društvenoj mreži X, Milivojević se uključio u kampanju koju opozicija već dugo vodi protiv predsednika, ali i interesa srpske države.

Njegove namere da obmane javnost tvrdnjama kako je Vučić "Kurtijev potrčko" prozreli su mnogi članovi ove društvene mreže, te skrenuli pažnju da bi za takve trvdnje morali postojati dokazi.

Takođe, istom principom vodi i ostatak dela opozicije koji više ne kriju da su mrzitelji predsednika Srbije, države, i očigledno svega srpskog. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Vanja

20.02.2024 13:30

Napadi na nasu SPC i kosntatna mrznja prema Vucucu je za osudu javnosti i to je skandalozno sta radi i sta izgovara opozicija

Luka

20.02.2024 13:33

Ovako nesto izjaviti moze samo osoba koja nema nicega dobroga usebi i to je evidentno da je ovaj covek ko nije bas svoj

Nikola

20.02.2024 13:35

Ovako moze izjaviti samo onaj ko nema niceg doborga u sebi , mrznja koju imaju prema Vucucu preneso je na SPC da covek ne poveruje

NIKOLA

20.02.2024 13:35

Djiasovci su ti koji su zastoravni mrznjom prema Vicicu toliko daleko da im sad smeta i SPC