"MRŠ U PI**U MATERINU" Pogledajte snimak na kom ĐILAS brutalno psuje i vređa poslanike! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.02.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilas, kao i po običaju ne bira reči!

"MRŠ U PI**U MATERINU" Pogledajte snimak na kom ĐILAS brutalno psuje i vređa poslanike! (VIDEO)

Foto: ATA Images,

Dragan Đilas,  glavni kolovođa haosa u Skupštini Srbije besramno je danas psovao poslanike vladajuće većine u srpskom parlamentu.

To se vrlo jasno može videti na snimku koji objavljujemo a na kome se na osnovu Đilasove gestikulacije jasno može zaključiti da govori "Mrš u pi**u materinu, j***m ti mater".

PRETHODNO SE IZBLAMIRAO

Naime, ono što nikome nije promaklo, jeste neviđeni blam Dragana Đilasa, koji je, iako je godinama dolazio u Narodnu Skupštinu Srbije ovog puta svojim ponašanjem iznenadio sve prisutne. 

Naime, opšte je poznata činjenica da poslanici, kada dođu u skupštinu prvo odlaze na potpisivanje, gde potvrđuju prisutnost, a onda poziraju fotoreporterima. 

Dragan Đilas je, tom prilikom, na iznenađenje mnogih, fotoreporterima okrenuo leđa što je zbunilo sve koji su se u tom trenutku našli u njegovoj blizini. 

Republika

Foto: Republika

Skupština

Lider SSP se tek, nakon što ga je fotograf opomenuo, okrenuo licem ka kameri, kao što to obično, pri fotografisanju i biva. 

Izgleda da je Đilas, sa željom da ponizi skupštinu, ponizio sebe. 

Podsetimo, na dnevnom redu konstitutivne sednice je i izbor predsednika Narodne skupštine, izbor potpredsednika Narodne skupštine, imenovanje generalnog sekretara Narodne skupštine, izbor članova radnih tela narodne skupštine i izbor članova stalnih parlamentarnih delegacija u međunarodnim institucijama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Goran

06.02.2024 11:54

Velika sramota opozicije!

Hana

06.02.2024 11:59

Ovakvo ponašanje opozicije još nije viđeno.

Zeljko

06.02.2024 12:07

Djilas je toliko nekulturan i bozobrazan da je to strasno

Vaske

06.02.2024 12:09

On samo nek psuje,zato i jedva prelazi cenzus