SRBIJA OPET POBEDILA ENGLESKU: Posle Arsenalovog bisera i as Mančester junajteda odabrao "orlove"

Autor:

Sport

28.02.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki posao odradio je Fudbalski savez Srbije.

SRBIJA OPET POBEDILA ENGLESKU: Posle Arsenalovog bisera i as Mančester junajteda odabrao "orlove"

Foto: Starsport

Mladi fudbaler Edvard Ibrović Flečer, član Mančester junajteda, doneo je odluku da prihvati poziv da nastupa za reprezentaciju Srbije do 16 godina. Ova vest je izazvala veliko interesovanje, s obzirom da je Flečer već dugo bio na radaru fudbalskih stručnjaka.

Mladi 15-godišnji fudbaler Edvard Ibrović Flečer, koji nastupa za Mančester junajted, uskoro će obući dres reprezentacije Srbije, uzrasta do 16 godina.

Sportski sektor Fudbalskog saveza Srbije, posebno zadužen za mlađe kategorije, uz velike napore uspeo je da privuče Flečera da igra za naš nacionalni tim. U komunikaciji sa njegovom majkom, koja je poreklom Srpkinja, uspeli su da ga ubede da ubuduće nosi dres "orlova", što govori o izuzetnom radu sportskog sektora Saveza.

Mladi Edvard Ibrović Flečer već duže vreme privlači pažnju Srbije. Trenutno nastupa za mladi tim Mančester junajteda, igrajući u veznom redu, a impresionira svojom visinom od 177 centimetara i težinom od 60 kilograma. Iako je bila zainteresovana za njega, Engleska nije uspela da ga privuče, jer je Flečer odlučio da igra za naš nacionalni tim.

Ova vest naglašava izuzetnu ulogu sportskog sektora Fudbalskog saveza Srbije u privlačenju talentovanih igrača. Njihovi napori, zajedno sa direktorom Nikolom Lazetićem na čelu, pokazuju posvećenost i uspeh u vrbovanju mladih talenata za naš nacionalni tim.

Podsetimo, Srbiju je nedavno pre Engleske odabrao i Arsenalov biser Luis Zečević-Džon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading