ZAVRŠIO SEZONU! Milojević ostao bez ljubimca delija!

Autor: P. Z.

Sport

28.02.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda je poprilično ozbiljna.

ZAVRŠIO SEZONU! Milojević ostao bez ljubimca delija!

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde, Miloš Degenek, suočava se s teškom povredom zbog koje je sada već izvesno završio sezonu.

Degenek se prošlog leta vratio na Marakanu, ali je ubrzo izgubio poverenje trenera Baraka Bahara. Njegov status je mogao da se promeni povratkom Vladana Milojevića na klupu crveno-belih, ali zbog povrede koju je zadobio tokom zimskih priprema na Kipru neće biti deo ekipe u narednim mesecima.

Oporavak je od ključnog značaja za Degeneka, a on je izjavio da oporavak posle operacije koja je izvedena u Finskoj ide dobro. Trenutno se pridržava propisanih terapija i posvećuje pet sati rehabilitaciji svakodnevno kako bi se ponovno spreman vratio takmičarskom fudbalu.

Oporavak ide super! Izvadio sam konce. Operacija je bila 13. februara. Posle povratka u Beograd radim sa specijalistom za fizičku pripremu i oporavak igrača Andrijom Milutinovićem. Već 15 dana kako sam na štakama. Preporuka je da ležim sa nogom podignutom u visokom položaju, kako ne bi otekla - rekao je povremeni reprezentativac Australije za "Sportski žurnal".

Republika

Foto: Starsport

Miloš Degenek

Takođe, defanzivac Crvene zvezde je otkrio da je i ranije imao sličnih problema, ali da nisu bili konstantni.

U Degenekovom odsustvu, Vladan Milojević može da računa na Aleksandra Dragovića, Uroša Spajića, Nasera Đigu i Nemanju Milunovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading