ZVANIČNA ODLUKA! Srđan Jovanović sudi derbi!

Autor: P. Z.

Sport

28.02.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće to težak izazov za najboljeg srpskog arbitra.

ZVANIČNA ODLUKA! Srđan Jovanović sudi derbi!

Foto: Starsport

Srđan Jovanović

Srđan Jovanović, najbolji srpski sudija, dobio je poziv od Fudbalskog saveza Kipra da deli pravdu na derbi meču četvrtfinala tamošnjeg nacionalnog Kupa između Anortozisa i Arisa.

Tom odlukom dokazano je da Evropa ceni umeće našeg arbitra koji neretko sudi i utakmice Lige šampiona.

Prema informacijama koje prenosi Sport Klub, Srđan Jovanović je obavio razgovor sa čuvenim Robertom Rosetijem, predsednikom Sudijske komisije UEFA, nakon kog je dobio definitivno odobrenje da sudi meč Kupa Kipra.

Ovaj meč će se odigrati u četvrtak od 18 časova, a Jovanović će deliti pravdu igračima Anortozisa i Arisa iz Limasola, među kojima su i bivši igrači beogradskih večitih rivala, Veljko Nikolić i Slobodan Urošević.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Srđan Jovanović

Nije neuobičajeno da Fudbalski savez Kipra angažuje strane arbitre za važne utakmice prvenstva. Kiparska liga je već imala nemačke, španske i druge sudije na svojim terenima, a sada će im se pridružiti i Srđan Jovanović. Pored njega, mečeve četvrtfinala će suditi i Rade Obrenovič iz Slovenije, što pokazuje da Kiprani cene kvalitet i iskustvo sudija iz drugih zemalja.

Ova odluka Fudbalskog saveza Kipra predstavlja priznanje za Srđana Jovanovića i potvrdu njegovog autoriteta među sudijama u Evropi. Sudijske veštine srpskog arbitra će biti pod lupom i na međunarodnom terenu, gde će imati priliku da pokaže svoje znanje i iskustvo.

Podsetimo, njegova nedavna intervencija iz VAR sobe, tokom meča Radnik - Partizan u Surdulici, pokrenula je lavinu saopštenja u srpskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading