VELIKA TUGA ZA SRPSKI FUDBAL: Preminuo legendarni as Novog Pazara i Arsenala!

Autor: P. Z.

Sport

28.02.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest stigla je ove srede.

VELIKA TUGA ZA SRPSKI FUDBAL: Preminuo legendarni as Novog Pazara i Arsenala!

Foto: Instagram/fknovipazar_official

Milan Glavčić

Nekadašnji srpski fudbaler Milan Glavčić preminuo je u 68. godini nakon kraće i teške bolesti.

Ovu informaciju je podelio Fudbalski klub Novi Pazar, čija je Glavčić bio legenda.

Milan Glavčić je svoju fudbalsku karijeru započeo u Rudaru iz svog rodnog Baljevca. Već tada je pokazao izuzetan talenat i ljubav prema fudbalu, koji će ga pratiti tokom celog njegovog sportskog života.

Nakon početka u Rudaru, Glavčić je nastavio da gradi svoju karijeru u dresu Novog Pazara i Arsenala iz Kragujevca. Njegove izvanredne igre i golgeterske sposobnosti obeležile su njegovo delovanje na terenu, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji novopazarskog fudbala.

Nakon završetka igračke karijere, Milan Glavčić se okrenuo trenerskom poslu, radeći sa mlađim selekcijama Novog Pazara, ali i preuzimajući ulogu šefa stručnog štaba u Rasu i baljevačkom Rudaru. Takođe, imao je značajnu ulogu u sportskom sektoru Omladinca iz Novog Sela, gde je prenosio svoje znanje i iskustvo na nove generacije fudbalera.

Fudbalski klub Novi Pazar je izrazio iskreno saučešće porodici Glavčić u saopštenju koje je objavljeno povodom ovog tužnog događaja.

Detalji o terminu sahrane biće naknadno objavljeni, a fudbalska zajednica će imati priliku da se oprosti od jednog od svojih najvećih imena.

Odlazak Milana Glavčića predstavlja nenadoknadiv gubitak za novopazarski fudbal, ali će njegovo nasleđe i doprinos ostati živi kroz sećanja na njegove veličanstvene igre i posvećenost fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading