KAKVA VEST! MOŽE DA IGRA ZA ENGLESKU, ALI JE IZABRAO SRBIJU! Mladić ima zanimljivo prezime i igra za ARSENAL!

Autor:

Sport

22.02.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalno veliko pojačanje?

KAKVA VEST! MOŽE DA IGRA ZA ENGLESKU, ALI JE IZABRAO SRBIJU! Mladić ima zanimljivo prezime i igra za ARSENAL!

Foto: Instagram/louiszecevicjohn

Luis Zečević-Džon

Novo pojačanje za fudbalske "orliće"

Mladi fudbaler Luis Zečević-Džon, čiji su koreni iz mešovitog braka Engleza i Srpkinje, odlučio se da obuče dres "orlića", i time je izazvao veliku pažnju javnosti. Dolazak talentovanog igrača Arsenala u selekciju Srbije do 16 godina predstavlja značajan korak napred za budućnost srpskog fudbala.

Mešovito poreklo i izbor Srbije

 

 


Jedan od zanimljivih detalja vezanih za Zečević-Džona jeste njegovo mešovito poreklo, koje mu je omogućilo da poseduje oba pasoša i da bira za koju će reprezentaciju igrati. Ipak, odlučio se za Srbiju, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti. Ova odluka donosi novu dimenziju njegovoj karijeri i otvara vrata za dalji razvoj u srpskom fudbalskom timu.

Talentovani igrač sa iskustvom u Premijer ligi

Njegova pozicija na terenu kao desni spoljni i krilo na istoj strani, kao i činjenica da je ove sezone igrao za Arsenal u Premijer ligi i postigao gol, svakako su impresivni podaci koji ukazuju na njegovu fudbalsku nadarenost. Ovo iskustvo i uspesi u karijeri, iako još uvek u razvoju, već sada govore u prilog njegovom potencijalu i mogućnostima za napredak.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading