REPREZENTACIJA DOBIJA VELIKO POJAČANJE! Oporavak se nazire, a Gudelj VEĆ trenira!

Autor:

Sport

22.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ohrabrujuće vesti stižu iz Španije.

REPREZENTACIJA DOBIJA VELIKO POJAČANJE! Oporavak se nazire, a Gudelj VEĆ trenira!

Foto: star sport

Nakon povrede koju je pretrpeo u duelu sa Atletik Bilbaom, Nemanja Gudelj se uspešno oporavlja i ponovo je aktivan na treninzima Sevilje. Ova vest je izuzetno važna kako za klub tako i za reprezentaciju, s obzirom da je postojala bojazan da bi mogao propustiti Evropsko prvenstvo. 

 

 


Iako se spekulisalo da bi Nemanja Gudelj mogao propustiti Evropsko prvenstvo, on se vratio na teren brže nego što se očekivalo. Ovo je svakako iznenađujuće, ali i ohrabrujuće, jer pokazuje njegovu izuzetnu posvećenost oporavku i povratku na teren.

 

 

Nemanja Gudelj predstavlja važnog igrača za reprezentaciju, a njegov ponovni početak trenažnog procesa veliko je olakšanje za selektora Dragana Stojkovića Piksija. Sa njim u timu, očekuje se da će reprezentacija imati na raspolaganju iskusnog i pouzdanog defanzivca, čija će prisustvo biti od velikog značaja tokom predstojećeg velikog turnira. 

Iako još uvek nije poznato tačno kada će se Nemanja Gudelj vratiti na takmičarski teren, njegov povratak na trening predstavlja korak napred ka potpunom oporavku. Ostaje da se vidi kako će se odvijati proces vraćanja u formu, ali je sigurno da će njegov povratak biti pažljivo praćen od strane navijača i stručnog štaba.

 Svi se nadaju da će se što pre vratiti i nastaviti sa uspesima koje je postizao pre povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading