RIVAL SRBIJE IZNENADIO! Već su OTKRILI ko će ih voditi posle EP u Nemačkoj!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

21.02.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Piksijevim "orlovima" se sastaju 20. juna u Minhenu.

RIVAL SRBIJE IZNENADIO! Već su OTKRILI ko će ih voditi posle EP u Nemačkoj!

Foto: Tanjug/AP

Slovenija savladala Norvešku u Ljubljani

Fudbalska reprezentacija Slovenije priprema se za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, gde će se takmičiti u Grupi C, zajedno sa Srbijom, Engleskom i Danskom.

Bez obzira na učinak koji budu postigli u Nemačkoj, komšije su već sada odlučile da će iskusni strateg Matjaž Kek predvoditi selekciju i posle predstojećeg Šampionata Evrope ovog leta.

Kek je dogovorio produžetak saradnje sa tamošnjim Savezom do kraja kvalifikacija za Mundijal 2026. Ovo je njegov drugi mandat na klupi Slovenije, koji je započeo krajem novembra 2018. godine.

Foto: Starsport

selektor Slovenije Matjaž Kek

Uspeo je da izbori plasman na Evropsko prvenstvo, prvi put posle 24 godine za Slovence, opravdavši poverenje svih u Savezu. Čelnici FS Slovenije veruju u njegov rad, pa bez obzira na rezultat na EVRO, Kek ostaje na čelu nacionalnog tima.

Evropsko prvenstvo i grupna faza

"Dežela" će otvoriti turnir protiv Danske 16. juna, dok će se četiri dana kasnije susresti sa reprezentacijom Srbije. Ovo će biti prilika da se vidi kako će Kekova ekipa stati na megdan jakim rivalima.

Kek je izneo svoje mišljenje u vezi sa susretom protiv Srbije, ističući značaj ove utakmice za obe reprezentacije. Očekuje se da će biti zanimljivo videti kako će se njegova taktika suprotstaviti idejama selektora Dragana Stojkovića Piksija i kako će se meč odvijati na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading