VELIKA ŠTETA: Ristić se POVREDIO!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

20.02.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman se očekivalo da bude na spisku Dragana Stojkovića.

VELIKA ŠTETA: Ristić se POVREDIO!

Foto: Starsport

Mihailo Ristić

Fudbaler Selte Mihailo Ristić je doživeo povredu na meču protiv Barselone, odigranom za vikend.

Prema pisanju španskih medija, zbog povrede će odsustvovati više od mesec dana van terena.

Lekarski tim Selte je takođe potvrdio da je Ristić zaradio povredu mišića zbog koje će morati da odsustvuje četiri ili pet nedelja.

Srpski reprezentativac je i jesenas bio na poštedi zbog sličnih problema, a sada kada se vratio i ustalio u startnoj postavi ekipe, moraće pnovo na bolovanje.

Ristić se povredio u duelu sa Barselonom, odigranom u subotu. On je morao u 60. minutu van igre, a zamenio ga je Manu Sančez.

Srbin je letos stigao u Vigo iz Benfike, a do sada je za Seltu odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima.

Podsetimo, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi planirao je da vrati Ristića u nacionalni tim za prijateljske mečeve sa Rusijom i Kiprom koji će se odigrati u martu.

Republika

Foto: Vlada LUKIĆ

Dragan Stojković Piksi

 

Ristić se odlično snašao u Španiji, a nije krio sreću što je potpisao baš za Seltu.

- Veoma sam srećan što sam ovede, imam jako dobar utiske o klubu, gradu i okolini. Oduševljen sam i siguran da ćemo zajedno postići mnogo uspeha do kraja sezone. Pregovori su bili veoma brzi, moj prvi utisak je da je ovo jedinstven klub. Taktički sam u potpunosti na raspolaganju treneru, ali mogu sebe da definišem kao igrača koji ima veoma dobru levu nogu. Veoma sam ofanzivan. Imam pobednički mentalitet, volim da se takmičim i uvek pobeđujem. Svi želimo da radimo sa najboljima, a Rafa Benitez je jedan od najboljih trenera u fudbalu. To je nešto što me navelo da donesem odluku da dođem ovde. Siguran sam da sa Rafom možemo da nastavimo da napredujemo i rastemo, kako bismo postigli uspehe koje želimo - rekao je Ristić po dolasku u Seltu.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je devet mečeva, a još uvek se nije upisao u strelce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading