"PEVALA BIH NA ZLATANOVOM OPROŠTAJU"! Nada Topčagić želi da isprati Ibru u penziju!

Autor: P. Z.

Sport

14.02.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istovremeno, popularna pevačica bi pesmom poželela sreću "orlovima" na Evropskom prvenstvu.

"PEVALA BIH NA ZLATANOVOM OPROŠTAJU"! Nada Topčagić želi da isprati Ibru u penziju!

Foto: instagram.com/nadatopcagic

Zlatan Ibrahimović i Nada Topčagić

Fudbalska reprezentacija Srbije će 8. juna u Stokholmu protiv Švedske igrati poslednji pripremni meč za Evropsko prvenstvo, a na toj utakmici će se od fudbala oprostiti legendarni napadač Zlatan Ibrahimović.

Ikona svetskog fudbala je pre dve godine na muzičkom festivalu u Sanremu izašla na binu uz pesmu Nade Topčagić "Jutro je", pa je ekipa portala Republika.rs kontaktirala popularnu pevačicu kako bi je upitala da li bi pevala na Zlatanovoj oproštajnoj utakmici.

- Išla bih ukoliko bi me pozvao, naravno. Stvarno, ja kao da do tada nisam ni postojala, on je tim nastupom dao pečat mojoj karijeri, mislim da to niko nije doživeo. To tada je bilo ludilo. Kada sam izašla iz kuće to jutro, nisam mogla da prođem ulicom od kamera. To treba doživeti, a ja to nikada ranije nisam - rekla je Nada za naš portal.

Pesma "Jutro je" je momentalno postala planetarno popularna nakon pomenutog Ibrinog nastupa u Sanremu.

- Mene zove prijatelj iz Kuvajta, doktor, da mi kaže kako ne može da veruje da čuje moju pesmu na njihovom radiju. Zahvaljujući njemu je stvarno obišla svet - otkriva nam Topčagićeva.

Na kraju je još jednom potvrdila da bi se rado pojavila u Stokholmu, ako bi poziv stigao.

- Ko odlučuje o tome ne znam. Da li on, da li njegova supruga, koja se ovde pita za sve, ja ne znam. Ali, ako bi poziv stigao, naravno da bih se pojavila. On je toliko toga učinio za mene, da ja ne bih imala dilemu - podvukla je Nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading