PANTER ZA POBEDU: Preokret pogotkom uz zvuk sirene (VIDEO)

Autor: PZ

Sport

14.02.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci kraj malih ekrana svedočili neverovatnom scenariju.

PANTER ZA POBEDU: Preokret pogotkom uz zvuk sirene (VIDEO)

Foto: Starsport

Bek Partizana Kevin Panter

Zanimljiva scena dogodila se u popularnoj televizijskoj kviz emisiji "Slagalica", gde je takmičarka Mina Dimić bila u zaostatku sve do poslednje igre, asocijacija, a tada joj se ukazao kapiten KK Partizan, Amerikanac Kevin Panter.

U poslednjoj igri, Minin protivnik je uspeo da dostigne prednost od čak 14 poena razlike.

Međutim, Mina je uspela da "uz zvuk sirene" dođe do pobede, pošto je pogodila rešenje kolone A "crni", što ju je kasnije dovelo do reči "panter" kao konačno rešenje. Ovim pogotkom, Dimićeva je uspela da trijumfuje konačnim rezultatom 217:207, što joj je izmamilo veliki osmeh na licu.

Između ostalog, u asocijaciji se našao i košarkaš Partizana Kevin Panter, čije su ime i prezime bila rešenja C kolone i konačno.

Otkrivanjem ostalih polja, asocijacije kao što su "Bejkon", "Garnet", "Durent" i "Sam u kući" ukazivale su na ime kapitena crno-belih, Kevina Pantera, što je na kraju donelo Minu pobedu i osmeh na licu.

Ovaj neobičan susret sa kapitenom Partizana sigurno će ostati upamćen kako među gledaocima emisije, tako i među navijačima Partizana.

Podsetimo, Kevin Panter je u Partizan stigao na leto 2021. godine i ubrzo je postao ljubimac navijača, a već od druge sezone u klubu je dobio i kapitensku traku. Prethodnog leta je bio na pragu prelaska u Barselonu, ali je ljubav prema crno-belim bojama presudila da ostane u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading