ADETOKUMBO NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Jović objasnio kako je strpao Janisa u džep!

Autor: P. Z.

Sport

14.02.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin odigrao partiju karijere.

ADETOKUMBO NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Jović objasnio kako je strpao Janisa u džep!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Reprezentativac Srbije Nikola Jović trenutno igra drugu NBA sezonu u karijeri, a u noći između utorka i srede odigrao je partiju karijere protiv Milvoki Baksa.

Jović je postigao 24 poena, što mu je rekord karijere.

Bilo je sjajno. Počeo sam kao starter mislim između 10 i 12 utakmica ove sezone i bio sam fokusiran, radim vredno i spreman sam. Danas sam ponovo bio starter i trener je želeo da pobedimo i ja želim da pobeđujemo. Znali smo tačno šta treba da radimo i to smo uradili, plan meča je bio sjajan. Svi su delili loptu i trener uvek kaže "karma će uraditi svoje". Delili smo loptu, igrali sjajnu odbranu, i odlično je prošlo - rekao je 20-godišnji Srbin posle utakmice.

Nikola se vratio u startnu postavu nakon sedam propuštenih mečeva, pa je novinare zanimalo kako je psihički bio spreman da pruži ovako dobru partiju.

Samo rad. Da budete sigurni da budete spremni kada pozovu vaše ime i to sam uradio.

Srpski as je imao direktan okršaj sa Janisom Adetokumbom, iz kog je izašao kao pobednik.

Nije lako, naravno, on je s razlogom bio dvostruki MVP. Ali sam dao sve od sebe, saigrači su mi čuvali leđa i nekako je to uspelo. Ne možete da ga čuvate samo jedan na jedan, ceo tim je bio uključen i pomagali su mi i to smo uradili i prošlo je dobro - poručio je Jović.

Ekipu Majamija u noći između srede i četvrtka očekuje gostovanje Filadelfiji, posle čega sledi pauza zbog Ol-star vikenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading