JOVIĆ ODUŠEVIO PLANETU: Spolstra objasnio zašto je Srbin DOMINIRAO protiv Janisa!

Autor: P. Z.

Sport

14.02.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola protiv Milvokija odigrao najbolji meč u dosadašnjoj karijeri.

JOVIĆ ODUŠEVIO PLANETU: Spolstra objasnio zašto je Srbin DOMINIRAO protiv Janisa!

Foto: Tanjug/AP

Pet Rajli, Nikola Jović i Erik Spolstra

Reprezentativac Srbije Nikola Jović trenutno igra drugu NBA sezonu u karijeri, a u noći između utorka i srede odigrao je partiju karijere protiv Milvoki Baksa.

Jović je postigao 24 poena, što mu je rekord karijere.

Prethodno, Nikola je odlukom trenera Erika Spolstre propustio sedam mečeva, pre kojih je na deset vezanih bio starter. Upravo strateg Majamija je posle utakmice objasnio kako Srbin napreduje. 

Detaljan je, disciplinovan, razume, čini velike napore u svim aspektima i napreduje već nekoliko godina. Nije se to desilo preko noći. Linearno je, imate uspone i padove dok učite i ulazite u takmičarsku formu, učite na greškama, uz nas je od starta, sve te stvari su bitne - započeo je Spolstra, pa nastavio u dahu:

- Bio je veoma posvećen. Vidim zrelost i rast u odnosu na prošlu godinu. Čak se i nosi sa tim kada se momci vrate, da se ne obeshrabruje, već nastavlja da radi. Posle meča sa Bostonom je otišao je u teretanu odmah posle meča, da više radi sa trenerima. Kada momak počinje da radi to, vidite da stvari počinju da se menjaju - poručio je šef stručnog štaba vicešampiona NBA lige.

Nakon meča je i sam Jović objasnio kako je uspeo da nadigra Janisa Adetokumba u direktnom duelu.

Ekipu Majamija u noći između srede i četvrtka očekuje gostovanje Filadelfiji, posle čega sledi pauza zbog Ol-star vikenda.

U ovom trenutku, Hit je sedmi na tabeli Istočne konferencije NBA lige i predstoji mu velika borba za mesto među prvih šest timova, kako bi preskočio plej-in i direktno se plasirao u plej-of.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading