GORI AUTOMOBIL NA ZVEZDARI! Gust dim se širi na sve strane (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.02.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozilo potpuno izgorelo.

GORI AUTOMOBIL NA ZVEZDARI! Gust dim se širi na sve strane (VIDEO)

Foto: shutterstock

Na uglu Đevđelijske i Tršćanske ulice na Zvezdari u Beogradu, došlo je do dramatične situacije kada se zapalio automobil. Snimak požara brzo se proširio putem društvenih mreža, nakon što je objavljen na Instagram stranici "Moj Beograd". Na snimku se jasno vidi kako vatra proždire vozilo, dok se gusti dim širi na sve strane.

 

 


Iako trenutno nema potvrđenih informacija o povređenima, lokalni vatrogasci su brzo reagovali na poziv i stigli na mesto događaja. Njihova efikasna intervencija je pomogla da se požar stavi pod kontrolu i spreči dalje širenje vatre.

 

 

 

 


Iako je požar stavljen pod kontrolu, još uvek nije jasno šta je uzrokovao ovaj incident. Nadležne službe će sprovesti istragu kako bi utvrdile šta je dovelo do izbijanja vatre na ovom vozilu.

Ovaj događaj je izazvao zabrinutost među lokalnim stanovništvom, a mnogi su izrazili zahvalnost vatrogasnoj službi na brzoj reakciji. Takođe, postavlja se pitanje bezbednosti na ovom delu grada i potrebe za dodatnim merama predostrožnosti kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti.

Iako je požar na vozilu na uglu Đevđelijske i Tršćanske ulice izazvao uznemirenost među lokalnim stanovništvom, važno je istaći brzu reakciju vatrogasaca i nadu da će istraga otkriti uzrok ovog incidenta. Bez obzira na uzrok, ovaj događaj je podsetnik na važnost preventivnih mera i reakcije u vanrednim situacijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading