GORI KUĆA U KUMODRAŽU: Vatrogasci hitno reagovali i izašli na teren

Autor:

Hronika

05.02.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasne ekipe su odmah izašle na teren kako bi se suprotstavile plamenu i sprečile dalje širenje vatre.

GORI KUĆA U KUMODRAŽU: Vatrogasci hitno reagovali i izašli na teren

Foto: Tanjug/AP, ST/Dragan Kadić

Večeras je došlo do izbijanja požara u naselju Kumodraž u Beogradu, što je dodatni incident nakon požara na Paliluli. Prema informacijama sa društvenih mreža, vatra je zahvatila jednu kuću, a vatrogasci su odmah reagovali i trenutno su na terenu, prenosi Telegraf.rs.

Vatrogasne ekipe su odmah izašle na teren kako bi se suprotstavile plamenu i sprečile dalje širenje vatre. Njihova brza reakcija može biti ključna u sprečavanju većih posledica i materijalne štete.

Jedna ohrabrujuća informacija jeste da prema prvim izveštajima nema povređenih osoba usled požara. Ovo je važno saznanje koje umiruje građane i smanjuje zabrinutost za ljudske živote.

U ovakvim situacijama, važno je istaći i solidarnost i podršku zajednice. Građani su se već organizovali na društvenim mrežama kako bi pružili pomoć ugroženima i pružili podršku vatrogascima u njihovoj borbi protiv vatre.

Ovaj incident još jednom nas podseća na važnost preventivnih mera i opreza prilikom upotrebe otvorenog plamena i električnih aparata. Pozivamo građane da budu pažljivi i odgovorni kako bi se izbegle ovakve neprijatne situacije.


Ukupno, ovi događaji naglašavaju važnost brze reakcije i solidarnosti u zajednici u slučaju vanrednih situacija poput požara. Nadamo se da će vatrogasci uspeti da što pre stave požar pod kontrolu i da će materijalna šteta biti minimalna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading