ŠIROKO: Predsednik države poklonio fudbaleru Crvene zvezde vilu!

Autor: P. Z.

Sport

14.02.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe, na račun mu je legla i pozamašna svota novca.

ŠIROKO: Predsednik države poklonio fudbaleru Crvene zvezde vilu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbalska reprezentacija Obale Slonovače postigla je neverovatan uspeh osvajanjem Kupa Afričkih nacija, a put do trofeja bio je sve samo ne lak.

Uz mnogo sreće u grupnoj fazi takmičenja, tim je promenio selektora usred turnira, da bi potom ostvario nekoliko neverovatnih preokreta i bajkovitom pričom osvojio trofej.

Ovaj trijumf je izazvao veliko oduševljenje širom zemlje i bio je povod za velike nagrade koje je predsednik Obale Slonovače Alasan Uatara uručio svojim junacima.

Predsednik Uatara odlučio je da nagradi reprezentativce na spektakularan način. Svaki igrač je dobio na poklon po 76.000 evra i vilu u domovini iste vrednosti, dok je novi selektor Emerse Fae dobio nagradu od 150 hiljada evra. Osim toga, igrači i članovi stručnog štaba dobili su nacionalni orden od predsednika, što je dodatno naglasilo značaj ovog trijumfa za celu zemlju.

Zanimljivo je napomenuti da je za reprezentaciju Obale Slonovače nastupao i fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso, koji je zbog obaveza u nacionalnom timu propustio pripreme crveno-belih i početak prolećnog dela sezone. Kraso se tako u Srbiju vraća sa nacionalnim ordenom i sa prilično bogatijim novčanim sredstvima zahvaljujući uspehu reprezentacije.

Republika

Foto: Starsport

Žan Filip Kraso

Ovaj trijumf i velike nagrade za reprezentativce Obale Slonovače svakako će ostati upamćeni kao jedan od najznačajnijih trenutaka u istoriji fudbala ove afričke zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading