IZDAJA! Beker zabija nož u leđa Novaku!

Autor: P. Z.

Sport

14.02.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemci sklapaju pakt.

IZDAJA! Beker zabija nož u leđa Novaku!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Boris Beker

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Nemac Boris Beker, po završetku Australijan opena prekinuo je saradnju sa Holgerom Runeom, pošto se Danac nije baš proslavio u Melburnu, gde je ispao već u drugom kolu.

Ipak, prema informacijama koje plasiraju svetski mediji, Beker neće dugo biti bez posla. Navodno, on bi u najskorijem roku trebalo da postane trener svog sunarodnika Aleksandera Zvereva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker

Jedina prepreka da se saradnja uspostavi je Bekerova zabrana ulaska u Englesku,  Sjedinjene Američke Države i Australiju, prouzrokovana bankrotom i zatvorom u kom je legendarni Nemac bio, a to su upravo tri od četiri države koje su domaćini grend slem turnira.

O celoj priči se oglasio i Zverev.

Šansa je uvek tu, uvek je postojala. Ali ako razmišljate o dovođenju nekoga kao što je Boris, to je da osvojite velike turnire. I naravno da trener mora biti tamo na velikim turnirima - rekao je Saša za nemačke medije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev

U ovom momentu, Zverev je šesti teniser planete i trenutno je jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića na Turu, pa bi Bekerovo preuzimanje brige o njegovoj karijeri moglo da se smatra kao izdaja Noleta, sa kojim je ranije uspešno sarađivao.

Đoković i Zverev su se do sada sastali 12 puta u karijeri, a srpski as vodi u međusobnom skoru 8-4. Međutim, svaki poraz od Nemca bio je veoma bolan, pošto je gubio u finalima mastersa u Rimu i Završnog turnira, kao u i polufinalima Završnog turnira i Olimpijskih igara, što je Noletu verovatno i najteže palo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading