DOGOVOR JE POSTIGNUT: Crveno-beli potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji - najveći talenti će ubuduće imati prohodnost ka najvećoj sceni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja dva novosadska kluba je uspostavljena.

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Crveno-beli potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji - najveći talenti će ubuduće imati prohodnost ka najvećoj sceni!

Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Indeksa iz Novog Sada jesenji deo takmičarske godine u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su na pretposlednjoj poziciji i u nastavku sezone predstoji im grčevita borba za opstanak.

 

Ostvarili su Novosađani skor od tri pobede i 12 poraza i čini se da sa svega devet osovjenih bodova borba za osptanak postaje nemoguća misija.

Međutim. pored navedenog čini se da je pred ekipom Indeksa svetla budućnost.

Naime, u prostorijama Fudbalskog centra "Vujadin Boškov" sklopljen je dogovor o poslovno-tehničkoj saradnji između fudbalskih klubova Vojvodina i Indeks, a potpisivanju ugovora su prisustvovali predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić i predsednik Upravnog odbora novosadskog Indeksa Branibor Jovičić.

Tom prilikom prvi čovek novosadske "Stare dame" je izjavio:

- Zahvalni smo što imamo priliku da ozvaničimo saradnju sa FK Indeks. Indeks nam je veoma interesantan kao baza za selektovanje novih mladih talenata za omladinsku školu. Takođe ponudili su nam da koristimo njihove terene po potrebi što će nam značiti zbog termina i velikog broja dece. Kao što je već poznato, Vojvodina mnogo ulaže u razvoj svoje omladinske škole koja je jedna od najboljih u Srbiji, možda i u regionu i shvatamo da saradnja sa klubovima poput Indeksa neophodna da napredujemo, da se širimo i pronalazimo talente i kalimo decu koja će nam trebati u budućnosti.

Foto: FK Vojvodina

Dragoljub Zbiljić (FK Vojvodina) i Branibor Jovičić (FK Indeks)

 

Pred uslovno rečeno malim novosadskim klubom otvaraju se velike mogućnosti u narednom periodu, a najtalentovaniji igrači ovog kluba imaće prohodnost ka najvećoj sceni.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Indeksa u prolećnoj premijeri dočekuje aktuelnog lidera, Hajduk iz Divoša. Navedeni meč na programu je drugo dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je Hajduku rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading