TEMERINCI DELE LEKCIJE: Nakon trijumfa nad Vojvodinom, savladan je još jedan kandidat za titulu - petnaestominutni blickrig crveno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su spremni za prolećne borbe.

TEMERINCI DELE LEKCIJE: Nakon trijumfa nad Vojvodinom, savladan je još jedan kandidat za titulu - petnaestominutni blickrig crveno-belih!

Foto: FK Sloga Temerin

Fudbaleri temerinske Sloge jesenji deo šampionata u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su na sedmoj poziciji sa čak 16 bodova zaostatka u odnosu na aktuelnog lidera, ekipu Hajduka iz Divoša.

 

Temerinski crveno-beli su ostvarili skor od šest pobeda, isto toliko poraza i tri remija, ali po osnovu ostvarenja tokom zimskih priprema, čini se da ekipa u nastavak borbe za bodove ulazi daleko spremnije i da Temerinci mogu u narednim mesevima očekivati daleko bolja ostvarenja svojih ljubimaca.

Pre samo neskoliko dana Sloga je savladala jesenjeg šampiona istočne grupe srpskoligaškog fudbala, ekipu Vojvodine 1928 iz Perleze rwzultatom 3:1, a već u narednom susretu sastali su se sa još jednom ekipom iz vrha navedenog takmičarskog ranga, ekipom Kozare iz Banatskog Velikog Sela.

Na novosadskom "Đačkom igralištu" Kozara je već u petom minutu povela pogotkom Marka Francuskog koji je natrčao na loptu koju je kratko odbio čuvar mreže Temerinaca i sproveo je u mrežu.

Međutim, to je bilo sve što su na ovom susretu prikazali gosti iz Banatskog Velikog Sela. Temerinci preko Dejana Latkovića u 24. minutu stižu do izjednačenja, a samo devet minuta kasnije Dušan Krajnović dovodi svoju ekipu do prednosti nakon kornera.

Do odlaska na odmor mreža Kozare se zatresla i treći put, a u strelce se sa bele tačke upisao Nemanja Papak koji je iskoristi najstrožu kaznu koja je dosuđena nakon prekršaja u šesnaestercu nad Nenadom Merjanovićem.

Foto: FK Sloga Temerin

Temerinci redom ruše favorite

 

- Prijateljska utakmica:

Sloga (Temerin) - Kozara (Banatsko Veliko Selo) 3:1 (3:1)

Strelci: D. Latković 24, D. Krajinović 33, N. Papak 40(11.m); M. Francuski 5

Stadion: "Đačko igralište", Novi Sad

Geldalaca: 80

Sudija; Nemanja Kampić (Novi Sad)

Sloga (Temerin): Vojvodić, Drinić, Jakovljević, Tomić, Mijailović, Peković, Papak, Latković, Krajnović, Marjanović, Grujić. Igrali su i: Vukelić, Berić, Gogić, Karać, Radonić.

Kozara (Banatsko Veliko Selo): Ševo, Knežević, Francuski, Detari, Penavski, Milan Bunić, Bojan Bunić, Zeljković, Denis Stojkov, Latinović, Jelača. Igrali su i: Rajtar, Misić, M. Stojkov, Rofa, Karanović, Lajić.

Do nastavka sezone Temerinci će odigrati još jedan kontrolni susret. U subotu 24. februara Sloga će gostovati Vojvodini iz Bačkog Gradišta, a u prolećnoj premijeri crveno-beli 2. marta dočekuju Radnički iz Šida.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading