PUN GAS "KAMIONDŽIJA": Borba za bodove može da počne - na krilima novajlija Pribojci srušili jesenjeg šampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu priprema za nastavak takmičarske sezone, Pribojci su

PUN GAS "KAMIONDŽIJA": Borba za bodove može da počne - na krilima novajlija Pribojci srušili jesenjeg šampiona!

Foto: FK FAP Priboj

Omladinci novobeogradskog IMT-a ubedljivo su stigli do jesenjih lovorika u okviru Omladinske lige Srbije sa šest bodova prednosti u odnosu na mlade nade Crvene zvezde i svakako su ambicije "traktorista" vezane za plasman u omladinsku Ligu šampiona naredne sezone.

 

Kako bi što spremnije dočekali nasavak trke za šampionski pehar, IMT se na Zlatiboru sastao sa ekipom FAP Priboja pred kojom je velika borba za šampionski pehar u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana i plasman u Prvu ligu Srbije.

U zanimljivoj fudbalskoj predstavi pobedu su odneli Pribojci koji su golovima Nemanje Milunovića i Luke Milojevića slavili rezultatom 2:0, a ono što može da raduje sve u redovima "kamiondžija" jeste činjenica da su novajlije pružile sjajnu partiju i da će stručni štab na njih moći ozbiljno da računa u nastavku borbe za bodove.

- Prijateljska utakmica:

IMT (Novi Beograd)-omladinci : FAP (Priboj) 0:2

Strelci: N. Milunović, L. Milojević

 

Treba podsetiti da su fudbaleri FAP-a tokom dosadašnjih zimskih prirpema odigrali četiri kontrolna susreta. u prvom meču protiv užičke GFK Slobode doživeli su poraz rezultatom 3:4, a zatim su pred "kamiondžijama" padali Zlatar iz Nove Varoši (6:1), višegradska Drina (4:1) i u pomenutom, do sada poslednjem odiganom susretu, omladinci novobeogradskog IMT-a (2:0).

Kada je reč o nastavku borbe za šampionski pehar, ekipa pribojskog FAP-a u prolećnoj premijeri gostuje Poletu u Ljubiću. Navedeni susret na programu je deetog dana meseca marta, a prvi ovosezonsk iduel dve ekipe okončan je trijumfom "kamiondžija" rezultatom 2:0.

U nastavak takmičenja ekipa iz grada na obali Lima ulazi sa pet bodova deficita u odnosu na čačanski Borac 1926.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading