Velika žurka Sladje Allegro u Hali Čair u Nišu!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica će u Nišu napraviti najveću žurku u ovom delu Srbije

Velika žurka Sladje Allegro u Hali Čair u Nišu!

Foto: Blagoje Keselj/Sharan Concept

Sladja Allegro

Naša poznata folk pevačica Sladja Allegro 30. marta napraviće veliku žurku u hali Čair u Nišu. Pripreme za nastup su već u toku, a pevačica kaže da se raduje jer ima puno onih koji vole to što radi baš iz ovog dela Srbije.

 

 

– Pripreme su već počele I jako se radujem što ću se na takvom mestu družiti sa svojom publikom. Usledio je poziv da se napravi jedna velika žurka u Hali Čair i ja sam oberučke prihvatila. Dugo nije u Nišu bilo organizovano tako nešto, a mnogo publike koja voli ovo što radim ima baš u tom gradu. I jako se radujem druženju sa njima. Karte su već puštene u prodaju, tako da vas sve očekujem, da napravimo najveću žurku u ovom delu Srbije. Bitno je samo poneti sa sobom dobro raspoloženje I sve će biti super – poručila je Sladja.

Foto: Republika TV

Sladja Allegro

 

Podsećamo, nedavno je pevačica pre nastupa u Gradskoj kafani se uhvatila krpe i brisala prozore. Dok je njen suprug Zoran Dragaš sve to zabeležio i podelio na društvenim mrežama. A pred našim kamerama otkrila je da je to njena terapija. Iako se nekada nešto promeni sigurno bi bila neka spremačica. 

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sladja Allegro sa suprugom Zoranom i ćerkicom Milom

 

- Ja inače volim da čistim, i volim da sređujem kuću. Ništa mi nije naporno, ništa mi nije teško. I nekada kada je momenat da odmorim, da malo odspavam, da odremam, ja obavezno krpu i nešto brišem. Danas mi je kuma bila pa sam ja kuvala ručak, pa je ona ručala. I ja rekoh ajde dok ti ručaš i sediš da ja časkom prozore prebrišem jer su me nešto nervirali. Meni to prija. Ako nekada nešto zakaže, sigurno ću biti neka "čistalka" što ja kažem - rekla je kroz osmeh Slađa. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading