VREME JE DA SE NAPORAN RAD ISPLATI: Sastav iz Zvezdana je pred "novim početkom"!

Autor:

Sport

28.02.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Milan Mirković se zaista dosta trudi oko samog kluba i njegovog napretka.

VREME JE DA SE NAPORAN RAD ISPLATI: Sastav iz Zvezdana je pred "novim početkom"!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Predstojećeg vikenda odigraće se zaostali susret 15. kola Zaječarske okružne lige u kojem će ekipa Kosova iz Zvezdana ugostiti sastav Hajduka iz Rujevice.

Republika

Domaćin subotnjeg duela je zimsku pauzu proveo na 14. poziciji sa samo pet osvojenih bodova, što je po čelnim ljudima kluba rezultat koji se nije očekivao, i koji nije ni "pola cilja" koji je planiran za ovu sezonu.

Tokom zimske pauze došlo je do određenih promena u klubu, doneta je odluka da se na mesto trenera promoviše Goran Tomić, dok su tim ojačali igrački o kojima smo već pisali. Za ekipu iz Zvezdana nije ovo samo početak prolećnog dela prvenstva, već je ovo "novi početak", tokom zime su određeni nešto drugačiji ciljevi, koje će svi težiti da ostvare tokom narednog perioda.

Republika

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Vreme je za "novi početak"

Što se tiče predstojećeg rivala timu iz Zvezdana, sastav iz Rujevice je već pet godina član okružne lige, i uglavnom je beležio rezultate dovoljne za siguran opstanak i plasman na sredinu tabele. Tokom protekle jeseni Hajduk je sa učinkom od šest trijumfa, dva remija i pet poraza osvojio 20 bodova.

Bodovni saldo nakon 13 odigranih mečeva bio je dovoljan za plasman na deveto mesto na tabeli, i ukoliko u zaostaloj utakmici ekipa ostvari trijumf, napraviće napredak za dve pozicije u ligi. Da nije bilo loše serije rezultata, Hajduk bi bio dosta bolje plasiran, međutim četiri vezana poraza su u velikoj meri uticala na dalji tok prvenstva za tim iz Rujevice.

Ovo će biti prvi ovosezonski duel ova dva tima, dok su u prošloj takmičarskoj godini jednom remizirali, dok je u drugom meču slavio Hajduk.

Kosovo (Zvezdan) - Hajduk (Rujevica)

Subota, 2. mart od 15 časova

Teren Kosova iz Zvezdana

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading